საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები, Nordic Naturals, 45 კაფსულა
Არ არის საწყობში
საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები, სკანდინავიური ნატურალური ნივთიერებები – ეს არის ვეგეტარიანული ფერმენტები, რომლებიც ანგრევენ სამ ძირითად საკვებ ნივთიერებას: ცილებს, ცხიმებსა და ნახშირწყლებს და მონაწილეობენ ორგანიზმის თითქმის ყველა ბიოქიმიურ რეაქციაში. საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები – ეს არის კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის, სანერწყვე ჯირკვლების, პანკრეასის ნორმალური ფუნქციონირების საფუძველი. ისინი მონაწილეობენ ცილების, ნახშირწყლების მონელებაში, ვიტამინების სინთეზში და საკვებიდან საკვები ნივთიერებების შეწოვაში. ბიოტუსის ვებ-გვერდზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტებს, გაივსოთ ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
გამოიყენეთ: 1 კაფსულა ჭამაზე. მხოლოდ მოზრდილებისთვის.
სხვა ინგრედიენტები: ბრინჯი, მალტოდექსტრინი, კაფსულა (მცენარეული ცელულოზა), ბრინჯის ქატო.
შეიცავს ბუნებრივ სულფიტებს. შეიძლება შეიცავდეს სოიოს, ხორბლის ან რძის კვალს ფერმენტაციის პროცესში გამოყენებული მასალებიდან.
არ შეიცავს:
ძლიერი> ხელოვნური ინგრედიენტები, ფერები ან კონსერვანტები.
გაფრთხილებები:
შეინახეთ ბავშვებისგან შორს მშრალ, გრილ ადგილას. არ გამოიყენოთ თუ თავსახური გატეხილია ან აკლია.
სიფრთხილით გამოიყენეთ ორსულობის, ლაქტაციის, სხვა პრეპარატების მიღებისას, კუჭის წყლულის დროს.
კომპოზიცია | |||
სერვისი: 1 კაფსულა | |||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 45 | |||
ოდენობა თითო სერვისზე | |||
სკანდინავიური ფერმენტის ნაზავი | 274 მგ tr valign='top'> | ამილაზა (Bacillus amyloliquefaciens) | 7,790 DU &ხანჯალი; |
პროტეაზა (Bacillus subtilis) | 87 750 PC &ხანჯალი; span> | ||
ლიპაზა (Candida rugosa) | 7800 FIP &ხანჯალი; | ||
პაპაინი (პაპაიას ხილი) | 1,000,000 PU &ხანჯალი; | ||
ამილაზა (Aspergillus oryzae) | 1.875 DU &ხანჯალი; | ||
გლუკომილაზა ( Aspergillus ნიგერი) | 10 AGU &ხანჯალი; | ||
პეპტიდაზა (Aspergillus oryzae) | 50 DPPIV† | ||
ლაქტაზა (Aspergillus oryzae) | 500 ALU &ხანჯალი; | ||
მჟავა პროტეაზა (Aspergillus niger) | 25 SAPU &ხანჯალი; | ||
ინვერტაზა (Saccharomyces cerevisiae) | 250 SU &ხანჯალი; | ||
დიასტაზი (Aspergillus oryzae) | |||
†დღიური მოთხოვნაა არ არის განსაზღვრული. | |||
ფერმენტის აქტივობა მოხსენებულია FCC (Food Chemical Codex) ერთეულებში. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე