ჭვავის ფქვილი, ჭვავის ფქვილი, Bob's Red Mill, 622 გრამი
ბობის წითელი წისქვილის ჭვავის ფქვილი გამოიყენება პურსა და პურის პროდუქტებში ბევრ კულტურაში. ჭვავის თესლებიდან ამოღებულია ქატოსა და ჩანასახის უმეტესი ნაწილი, ამიტომ ფქვილს აქვს ნაკლებად ინტენსიური არომატი, ღია ფერი და მსუბუქი ტექსტურა. ხორბლის წებოვანა ამ პროდუქტში დამატებულია ცომეულის ტექსტურის და მოცულობის გასაუმჯობესებლად.  . ;ჭვავი არის ცილის მდიდარი და მრავალმხრივი წყარო და სპეციალური ტიპის ბოჭკო სახელად არაბინოქსილანი, რომელიც ასევე ცნობილია თავისი მაღალი ანტიოქსიდანტური აქტივობით. ჭვავი არის სელენის, ფოსფორის, მაგნიუმის, სპილენძის, თუთიის და ცილის წყარო. ბიოტუსის ჭვავის ფქვილი ნებისმიერი პურის რეცეპტის დამატებაა. ჭვავის გამოყენება შესაძლებელია სხვა მთლიანი მარცვლეულის ფქვილის (ხორბლის, სპილენძის და ყავისფერი ბრინჯის) ნაცვლად სხვადასხვა ცომეულში.
... ბიოტუსის ვებსაიტზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტებს, მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
ბობის წითელი წისქვილი, ღია ჭვავის ფქვილი
მომზადების მეთოდი: ფუნთუშების რულეტების რეცეპტი.
1 ჭიქა თბილი წყალი (110°-120°); 1 ს.კ. მშრალი საფუარი Bob's Red Mill; 1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი; 1 კვერცხი; 2 სუფრის კოვზი შაქარი; 1 ჭიქა მსუბუქი ჭვავის ფქვილი; 2-2 1/2 ჭიქა გაუფერულებული თეთრი ფქვილი; ;; 1 1/2 ჩაის კოვზი მარილი; 1 ს.კ. კოვზი კუმინი (სურვილისამებრ).
დიდი თასში დაასხით საფუარი თბილ წყალში, ურიეთ სანამ არ გაიხსნება. დაამატეთ კარაქი, კვერცხი, შაქარი, ჭვავის ფქვილი, 2 ჭიქები გაუფერულებული თეთრი ფქვილი და მარილი. საფუძვლიანად მოზილეთ, სანამ ცომი თასის გვერდებს არ მოშორდება. ცომი მოზილეთ სამუშაო ზედაპირზე და საჭიროებისამებრ დაუმატეთ მცირე რაოდენობით ფქვილი. დაამატეთ კვარცხლბეკი (თუ იყენებთ) . მოზილეთ გლუვ და ელასტიურ პირობებამდე (8-10 წუთი).
ცომის ფორმის ბურთი; მოათავსეთ დიდ თასში და დააფარეთ პირსახოცით, ადუღებამდე სანამ ზომაში გაორმაგდება. ამოიღეთ ჰაერი, გაჭერით ცომი შუაზე, მოაყარეთ კარავის მარცვლები (სურვილისამებრ) და ყოველი ნახევარი ჩამოაყალიბეთ ბურთულად. დააფარეთ, გააჩერეთ ცომი დაისვენეთ 10 წუთის განმავლობაში.
ერთი ბურთიდან 3 თოკად ჩამოაყალიბეთ და შემდეგ თითოეული თოკი გაჭერით 3 თანაბარ ნაწილად. თითო ნაწილი გააბრტყელეთ ბურთულად. . საცხობ ფირფიტას წაუსვით ცხიმი. დადგით თბილ ადგილას, გადააფარეთ ნესტიანი ქსოვილით, სანამ ზომაში გაორმაგდება. თითოეული რულეტის სიგრძეზე ერთხელ გააკეთეთ ნაჭერი.
გამოცხობა: გააცხელეთ ღუმელი 200°-ზე. გამოაცხვეთ ორთქლზე (დადგით ქვაბი ცხელი წყლით ზემოდან. ღუმელის ქვედა ნაწილი) . ფუნთუშები გამოაცხვეთ 15-20 წუთი. ეს რულონები ინახება რამდენიმე დღე და შეიძლება ხელახლა გაცხელდეს. ისინი კარგად გამომცხვარ ან გამოუცხობად იყინება.
სხვა ინგრედიენტები: ჭვავი, ხორბლის წებოვანა.
კომპოზიცია: | ||
სერვისი: 1/4 ჭიქა (26გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 23 | ||
ერთი პორცია | % ყოველდღიური მოთხოვნა* | |
კალორიები | 100 | |
ცხიმის კალორია | 5 td> | |
სულ ცხიმი | 0,5 გ | 1% |
გაჯერებული ცხიმი | 0 გ | 0% |
ტრანს ცხიმები | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 21 გ | 7% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 1 გ | 4% |
შაქარი | 1 გ | |
ცილა | 2 გ | |
ვიტამინი A | 0 % | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 0% | |
რკინა
| 4%
|
* ყოველდღიური მოთხოვნა დიეტაზე დაყრდნობით 2000 კალორიაზე. თქვენი ყოველდღიური მიღება შეიძლება იყოს უფრო მაღალი ან დაბალი, თქვენი კალორიების საჭიროებიდან გამომდინარე. |
კალორიები: | 2000 | 2,500 | |
სულ ცხიმი | ნაკლები | 65გ | 80გ |
გაჯერებული ცხიმები | ნაკლები | 20გრ | 25გრ |
ქოლესტერინი | ნაკლები | 300 მგ | 300 მგ |
ნატრიუმი | 2.400 მგ-ზე ნაკლები | 2.400 მგ | |
სულ ნახშირწყლები | 300 გ | 375 გ | |
დიეტური ბოჭკოვანი | სპა n> | 25გ | 30გ |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე