შემწვარი და დამარილებული ფისტა, ფისტა, ვუდსტოკი, 198 გრ
ვუდსტოკის ფისტა მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე მოხმარებული თხილია, რომლის კვებითი ღირებულების გადაჭარბება შეუძლებელია. ისინი შეადგენენ და დიდ ადგილს იკავებენ კვების რაციონში. ბევრი ხალხი. დღე-ღამეში 30 გრამი თხილის უმეტესი ნაწილის, როგორიცაა ფისტა, ნაჯერი ცხიმებისა და ქოლესტერინის დაბალი დიეტის მიღებამ შეიძლება შეამციროს გულის დაავადების რისკი. ფისტას აქვს მდიდარი, სასიამოვნო, მარილიანი არომატი, რაც მათ მსოფლიოში ერთ-ერთ ყველაზე მოხმარებულ თხილად აქცევს. ფისტა ძალიან ჯანსაღი და სალათების, ნაყინის, დესერტების შესანიშნავი დამატებაა. ფისტას ზეთი შედის ბევრ დიეტასა და რეცეპტში. ფისტას ჭამამდე მარილთან ერთად ადუღებენ, რაც მათ გემრიელ, შეუცვლელ პროდუქტად აქცევს კარგ კომპანიაში. ისინი ბოჭკოების, ვიტამინების, მინერალებისა და ცილების წყაროა. Pistachio არის საჭმელი, რომელმაც თაყვანისმცემლები მოიპოვა მთელ მსოფლიოში. თუ დღის განმავლობაში საჭმელს აპირებთ, მაშინ დამარილებული ფისტა იდეალური გამოსავალია. პროდუქტი იდეალურია ვეგეტარიანელებისთვის. ბიოტუსის ვებგვერდზე შეგიძლიათ გაეცნოთ პროდუქტებს და შეიძინოთ ჯანსაღი ფისტა, ასევე მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
ვუდსტოკი, ორგანული ფისტა, მშრალი შემწვარი და amp; დამარილებული, 7 უნცია (198 გრ)
ვეგეტარიანული, კოშერი
ცილებისა და ბოჭკოების შესანიშნავი წყარო
სხვა ინგრედიენტები: ფილის ნაჭუჭით, მარილი.
გაფრთხილებები: დამზადებულია აღჭურვილობაში რომელიც ამუშავებს არაქისის, ხის თხილს, სოიას, ხორბალს და რძის პროდუქტებს.
კომპოზიცია: | ||
სერვისი: 30 გრ | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: დაახლოებით 7 | ||
B ყოველ მომსახურება | დღიური ღირებულების %* | |
კალორიები | 170 | |
ცხიმის კალორია | 130 | |
სულ ცხიმი | 14გ | 22% |
გაჯერებული ცხიმი | 2გ | 10% |
ტრანს ცხიმი | 0 გ |   ; |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 220 მგ | 9% |
სულ ნახშირწყლები | 9 გ | 3% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 3 გ | 12% |
შაქარი | 2 გ | |
ცილა | 6 გ | 12% |
ვიტამინი A | 2% | |
ვიტამინი C | 2% | |
კალციუმი | 4% | |
რკინა | 6% | |
* ყოველდღიური მოთხოვნილება გამოითვლება 2000 კალორიული დიეტისთვის. |
  ; |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე