მოუხალავი წიწიბურა, ორგანული ქვეყანა, 400 გრ
ორგანული მოუხალავი წიწიბურა, უკრაინა
ორგანულ წიწიბურას აქვს შესანიშნავი კვების თვისებები და არ მიეკუთვნება მარცვლეულის ოჯახს. ეს დაუმუშავებელი მწვანე წიწიბურას მარცვლები ძალიან მარტივი მოსამზადებელია და შეიძლება მზად იყოს საჭმელად რამდენიმე წუთში. ამ უგემრიელეს ცხელ პროდუქტს იყენებენ საუზმეზე, პილაფში ან უამრავ ტრადიციულ რუსულ კერძში. პროდუქტი არის ბოჭკოვანი და ცილის კარგი წყარო. წიწიბურა შეიცავს ვიტამინებს, მინერალებს, ამინომჟავებს. გამოიყენეთ წიწიბურა ნებისმიერ რეცეპტში, რომელიც მოითხოვს მთლიან მარცვლეულს: მარცვლეული, პილაფი, სუპები და სალათები. წიწიბურას ფქვილისგან ამზადებენ დიდი რაოდენობით კერძებს, როგორიცაა ლაფშა, ბლინები, თხელი ბლინები და ბლინები. ეს არის ნედლი, თერმულად დაუმუშავებელი, მწვანე წიწიბურა, რომელიც ყველაზე სასარგებლო პროდუქტია ადამიანის ორგანიზმისთვის და შესანიშნავია სახლის პირობებში ამოსაზრდელად. ბიოტუსის ვებგვერდზე შეგიძლიათ გაეცნოთ პროდუქტებს, შეიძინოთ მათგან ჯანსაღი მარცვლეული და მზა პროდუქტები, ასევე მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
წიწიბურას მომზადების გზები:
მეთოდი 1: ტრადიციული. გარეცხეთ წიწიბურა, დაასხით მდუღარე წყალი (მარცვლეულისა და წყლის თანაფარდობა 1:2) და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მეთოდი 2. : წონის დაკლებისთვის. ბურღული გახეხეთ ყავის საფქვავში და აიღეთ ფხვნილი, დაასხით წყალი. მწვანე წიწიბურის მირთმევის ეს მეთოდი ასუფთავებს ორგანიზმს და საშუალებას გაძლევთ მოიცილოთ ზედმეტი კილოგრამები.
მეთოდი 3: ყლორტები. წიწიბურა გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. შემდეგ გადაწურეთ წყალი და კარგად ჩამოიბანეთ წიწიბურა. შემდეგ გადააფარეთ მარლი და გააჩერეთ დაახლოებით ერთი დღე. ერთი დღის შემდეგ უკვე შეგიძლიათ ნახოთ პატარა მწვანე ყლორტები - წიწიბურა მზად არის გამოსაყენებლად. ხელახლა უნდა გაირეცხოს და შეინახოს მაცივარში არა უმეტეს 2 დღისა.
მეთოდი 4: ორთქლზე მოხარშვა თერმოსში. წიწიბურას უნდა დაასხათ ცხელი წყალი, მჭიდროდ დაახუროთ თავსახური და გააჩეროთ 8 საათი. წიწიბურა მოხარშული წიწიბურისგან არაფრით განსხვავდება, მასში მხოლოდ ყველა სასარგებლო ნივთიერებაა შემორჩენილი.
სხვა ინგრედიენტები:
100% ორგანული მეურნეობის წიწიბურა
შეინახეთ მშრალ, კარგად ვენტილირებად ადგილას, მარცვლეულის მარაგის მავნებლებისგან თავისუფალ ადგილას. მოერიდეთ მზის პირდაპირ სხივებს.
პარტიის ნომერი იგივეა, რაც შეფუთვის თარიღი.
ვადის შენახვა - 14 თვე. შეფუთვის თარიღი მითითებულია შეფუთვაზე
კომპოზიცია: | ||
სერვისი: 1/4 ჭიქა (42გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 16 | ||
ერთი პორცია | დღიური მოთხოვნილების %* | |
კალორიები | 308 | |
ცილები | 12,26 გ | |
ცხიმები | 3.3 გ | |
ნახშირწყლები  ; | 57.1 გ | |
დიეტური ბოჭკოვანი | 37.7% | |
ვიტამინი B1 | 28.7% | |
ვიტამინი B6 | 20% | |
ვიტამინი PP | 36% | |
მაგნიუმი | 50% | |
კალიუმი | 15.2% | |
ფოსფორი | 3 7.3% | |
რკინა | 37.2% | |
თუთია | 17.1% | |
სპილენძი | 64% | |
მანგანუმი | 78% | |
სელენი | 15.1% | |
С ქსოვილი საჭიროება დაფუძნებული 2000 კალორიულ დიეტაზე . |
|
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე