ვაშლის სიდრი ძმარი ჯანჯაფილით, კაიენით და ნეკერჩხალით, ქანთრი ფერმები, 473 მლ
Არ არის საწყობში
ორგანული ვაშლის სიდრი ძმარი ჯანჯაფილით, კაიენით და ამპ; ნეკერჩხალი
ვაშლის სიდრი ძმარი მიიღება ტკბილი ვაშლის სიდრის ბუნებრივი ფერმენტაციის შედეგად. ძმარი ცნობილია თავისი მჟავე თვისებებით და გამოიყენება მთელ მსოფლიოში 2000 წელზე მეტი ხნის განმავლობაში სხვადასხვა კულინარიული მიზნებისთვის. ვაშლის ძმარი უფრო რბილი გემო აქვს, ვიდრე ალკოჰოლი, აქვს ვაშლის არომატი, შეიცავს სასარგებლო ვიტამინებს, მჟავებს და მიკროელემენტებს. ორგანული ვაშლის სიდრი ძმარი ჯანჯაფილით, კაიენით და ნეკერჩხლით შეიცავს ძმარმჟავას, რომელიც ბუნებრივად წარმოიქმნება არაპასტერიზებულ ძმარში არსებული აცეტობაქტერიებით. უფრო დეტალური რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
როგორ გამოვიყენოთ:
გამოყენებამდე კარგად შეანჯღრიეთ. მიიღეთ ერთი სუფრის კოვზი დღეში ერთხელ ან ორჯერ ჭამის დროს ან მის შემდეგ, როგორც დიეტური დანამატი.
სხვა ინგრედიენტები:
ორგანული ვაშლის ძმარი, ორგანული ფესვის კოჭა, ორგანული მუქი ნეკერჩხლის სიროფი და ორგანული კაიენის წიწაკა.
გაფრთხილება: შეინახეთ მიუწვდომელ ადგილას ბავშვები. ამ პროდუქტში შეიძლება მოხდეს ბუნებრივი ფერის შეცვლა. გახსნის შემდეგ შეინახეთ მშრალ, გრილ, ბნელ ადგილას. მიიღეთ სიფრთხილით ორსულობისა და ლაქტაციის პერიოდში, სხვა მედიკამენტების მიღებისას.
კომპოზიცია: | ||
პორცია: 1 სუფრის კოვზი (15 მლ) | ||
სერვისები თითო კონტეინერზე: 32 | ||
15 მლ თითო პორცია | დღიური მოთხოვნილების % | |
კალიუმი | 20მგ | <1% |
პროპორციული ნაზავი ორგანული ვაშლის სიდრი ძმარი საშვილოსნოსთან ერთად, ორგანული ჯანჯაფილის ფესვი, ორგანული მუქი ნეკერჩხლის სიროფი და ორგანული კაიენის წიწაკა | 15გრ | * |
*დღიური მოთხოვნა არ არის განსაზღვრული. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე