კაიენის წიწაკა, კაიენი, ეკლექტიკური ინსტიტუტი, 30 მლ.
Არ არის საწყობში
კაიენის წიწაკა, იგივე ჩილის წიწაკა, კულინარიისთვის ცნობილი ყველაზე ცხარე სანელებელია.
კაიენის წიწაკა შეიცავს ვიტამინებს A, B6, K, C, რკინას, კალიუმს, მაგნიუმს, რიბოფლავინს. მდიდარია კაროტინოიდებით, პიპერიდინით, ცხიმოვანი და ეთერზეთებით. მაგრამ ჩილის წიწაკის მთავარი ღირებულება კაპსაიცინია – ის წიწაკას პიკანტურობას ანიჭებს, ებრძვის ავთვისებიან უჯრედებს და ასტიმულირებს თმის ზრდას. ხშირად გამოიყენება გაციებისა და რესპირატორული დაავადებების დროს. კაიენის წიწაკის კიდევ ერთი უნიკალური ინტელექტუალური უნარი, ის თავად განსაზღვრავს ჭურჭლის მდგომარეობას – შეკუმშული და შევიწროებული გაფართოებული გემების გაფართოება. მას აქვს სოკოს საწინააღმდეგო და ანთების საწინააღმდეგო თვისებები. დაწვრილებითი რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს ბიოტუსის ვებსაიტზე
გამოყენების რეკომენდაციები: დაამატეთ 15-30 წვეთი გაათბეთ წყალი და მიიღეთ ეს სასმელი დღეში 1-3-ჯერ. გამოყენებამდე კარგად შეანჯღრიეთ.
გაფრთხილებები: თუ ხართ ორსულად, ძუძუთი კვებავთ ან იღებთ ნებისმიერ მედიკამენტს, ამ პროდუქტის გამოყენებამდე მიმართეთ თქვენს ჯანდაცვის სპეციალისტს. შეწყვიტეთ გამოყენება, თუ უჩვეულო სიმპტომები გამოჩნდება. შეინახეთ გრილ, მშრალ, ბავშვებისთვის მიუწვდომელ ადგილას. არ გამოიყენოთ, თუ თავსახური გატეხილია ან აკლია.
ინგრედიენტები: ხმელი ხილი კაიენის წიწაკა (ბოსტნეულის წიწაკა). ყურძნის სპირტი: 75%. გაფილტრული წყალი. მშრალი ნარევის თანაფარდობა: 1:4. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე