ნეკერჩხლის სიროფი, მადჰავას ნატურალური დამატკბობლები, ორგანული, 347 მლ
ორგანული ნეკერჩხლის დარიჩინის აგავას ბლინის სიროფი
ნეკერჩხლის სიროფი – შაქრის ნეკერჩხლის წვენისგან დამზადებული ბუნებრივი დამატკბობელი. წარმოებისას ნეკერჩხლის სიროფი არ ექვემდებარება თერმულ დამუშავებას, მზადდება ქიმიური კომპონენტების გარეშე და არის მაღალი ხარისხის პროდუქტი. სიროფი შეიცავს: ბევრ მინერალს (რკინა, მაგნიუმი, მანგანუმი, კალციუმი, ფოსფორი, კალიუმი, ნატრიუმი, თუთია), B ვიტამინის კომპლექსი (თიამინი), ანტიოქსიდანტები (პოლიფენოლები), ფიტოჰორმონები. ნეკერჩხლის სიროფი შეიცავს შაქარს (თაფლზე ნაკლები) და ფრუქტოზას. დაბალი გლიკემიური ინდექსის გამო, ნეკერჩხლის სიროფი უსაფრთხოა დიაბეტით დაავადებულთათვის და იმ ადამიანებისთვის, რომლებიც იღებენ კალორიულ დიეტას. ნეკერჩხლის სიროფის მიღება სასარგებლოა პანკრეასის, იმუნური სისტემის და რეპროდუქციული ფუნქციის პრობლემების მქონე ადამიანებისთვის. სიროფი ხელს უშლის ათეროსკლეროზის, დიაბეტის, სიმსუქნის განვითარებას, აქვს ანტიოქსიდანტური თვისებები. სიროფი ფართოდ გამოიყენება კულინარიულ რეცეპტებში. ბიოტუსის ვებგვერდზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
აპლიკაცია
ბლინები უფრო გემრიელია, როცა სიროფთან ერთად მიირთმევენ.
ინგრედიენტები
ორგანული აგავა, გაწმენდილი წყალი, ორგანული ნეკერჩხლის სიროფი, ნეკერჩხლის ბუნებრივი არომატი, ლიმონმჟავა, ბუნებრივი დარიჩინის არომატი, ქსანთანის რეზინა.
გაფრთხილებები
ძლიერი>
შეფუთვის გახსნის შემდეგ შეინახეთ მაცივარში.
კომპოზიცია: | ||
სერვისის ზომა: 2 სუფრის კოვზი (30 მლ) | ||
<ძლიერი>სერვისები: 12 | ||
თითო პორცია | % ყოველდღიური მოთხოვნა | |
კალორიები | 120 | |
ცხიმის კალორია | 0 | |
სულ ცხიმი | 0 გ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 30 გ | 10% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 0 გ | 0% |
შაქარი | 30 გ | |
ცილა | 0 გ |   ;0% |
* პროცენტული დღიური ღირებულება 2000 კალორიულ დიეტაზე დაყრდნობით. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე