ქოქოსი (ორგანული), გახეხილი ქოქოსი, Edward & Sons, უშაქრო, 227 გ
ქოქოსის ხილს ადამიანები მრავალი მიზნით იყენებენ საკვებ ნივთიერებების შემცველობის გამო. ტროპიკულ ქვეყნებში წვენისა და რძის საფუძველზე ამზადებენ კოქტეილებსა და სასმელებს. ქოქოსის ზეთი კარგია ჩვენი კანისთვის და ძალიან ფართოდ გამოიყენება კოსმეტოლოგიაში. ქოქოსის რბილობი, ქოქოსის ფანტელის სახით, გამოიყენება ნამცხვრებისა და ნამცხვრების წარმოებაში. საპარსი კარგად ასუფთავებს ნაწლავებს ტოქსინებისა და შხამებისგან. პროდუქტი არ შეიცავს საღებავებს, კონსერვანტებს და დამზადებულია ბუნებრივი ნედლეულის საფუძველზე.
დაქუცმაცებული ქოქოსი ტროპიკების ეგზოტიკურ გემოს მოაქვს თქვენს სუფრაზე. Biotus-ის ვებსაიტზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
Edward & შვილები, ორგანული გახეხილი ქოქოსი, უშაქრო
მომზადების მეთოდი: ქოქოსის სადღეგრძელო:
გაცხელეთ ღუმელი 350 °. გაანაწილეთ ქოქოსი თხელ ფენად. გამოაცხვეთ 5-10 წუთის განმავლობაში, დროდადრო ურიეთ, სანამ ღია ოქროსფერი არ გახდება.
შეინახეთ მჭიდროდ დახურულ კონტეინერში (ჩანთაში) მაცივარში ან საყინულეში 1 წლამდე.
სხვა ინგრედიენტები: ორგანული ქოქოსი (დატეხილი და გაუწყლოებული).
გაფრთხილება:
ფერი შეიძლება შეიცვალოს დროთა განმავლობაში.
ინგრედიენტები: | ||
სერვირება: 3 სუფრის კოვზი (15 გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: დაახლოებით 15 | ||
ერთი პორცია | დღიური მოთხოვნილების%* | |
კალორიები | 110 | |
ცხიმის კალორია | 90 | |
სულ ცხიმი | 10 გ | 15% |
გაჯერებული ცხიმი | 9 გ | 43% |
ტრანს ცხიმი | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 5 მგ | 0% |
80 მგ | 2% | |
სულ ნახშირწყლები | 4 გ | 1% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 2 გ | 10% |
შაქარი | <1გ |   ; |
ცილა | 1 გ | |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 0% | |
რკინა | 2% | |
* ყოველდღიური მოთხოვნა არ არის განსაზღვრული. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე