ორგანული ქოქოსის ზეთი, ჟაროუს ფორმულები, 473 გ
ქოქოსის ზეთი შეიცავს გაჯერებულ ცხიმებს: ძირითადად ეს გაჯერებული ცხიმებია საშუალო ცხიმოვანი მჟავები ან ტრიგლიცერიდები. კანზე წასმისას მას სირბილეს ანიჭებენ. ამ ცხიმების არსებობის გამო, ქოქოსის ზეთი ასევე ინარჩუნებს კანის ტენიანობას, რადგან ცხიმები ხელს უშლის ტენის დაკარგვას კანის ფორების მეშვეობით.
Capric / Caprylic / Lauric. მჟავები: ისინი დიდად არ განსხვავდებიან ჩვეულებრივი ცხიმოვანი მჟავებისგან, მაგრამ მაინც მნიშვნელოვანია მათი ცალკე აღნიშვნა აქ, რადგან მათ აქვთ საკუთარი სარგებელი. ამ სამ ცხიმოვან მჟავას აქვს ძლიერი სადეზინფექციო და ანტიმიკრობული თვისებები. შედეგად, კანზე გამოყენებისას, ქოქოსის ზეთი იცავს მიკრობული ინფექციებისგან, რომლებიც შეიძლება შევიდნენ ღია ჭრილობებში ან თუნდაც ფორებში. გარდა ამისა, კაპრიკის, კაპრილის და ლაურინის მჟავები ადვილად არღვევენ ცხიმოვანი მჟავების ჯაჭვებს, რაც იმას ნიშნავს, რომ ისინი ხელს უწყობენ წონის კონტროლს და კლებას. შეგიძლიათ გაიგოთ მეტი ამის შესახებ, ისევე როგორც სხვა მრავალი სასარგებლო პროდუქტი მოზრდილებისა და ბავშვების ჯანმრთელობისთვის, ბიოტუსის ვებსაიტზე.
Jarrow Formulas. , ორგანული ქოქოსის ზეთი
როგორ გამოვიყენოთ:
ქოქოსის ზეთი სტაბილურია ხანგრძლივი დროის განმავლობაშიც კი შენახვა, რადგან მისი დნობის წერტილი არის 75-76 &g; F. ქოქოსის ზეთი შეიძლება გამოყენებულ იქნას თხევადი ან მყარი სახით კანისთვის, თმისთვის, საკვების მიღებისას, სამზარეულოსა და გამოცხობისთვის.
სხვა ინგრედიენტები: არცერთი
შეინახეთ მაცივარში გახსნის შემდეგ.
კომპოზიცია: | ||
სერვისი: 1 სუფრის კოვზი (14 გრ) | ||
ულუფები თითო კონტეინერზე: დაახ. 32 | ||
ოდენობა თითო სერვისზე | დღიური ღირებულების %* | |
კალორიები | 130 | |
მსუქანი კალ. | 130 | |
სულ ცხიმი | 14 გ | 22 % |
გაჯერებული ცხიმი | 13გ | 65% |
ტრანს ცხიმები | 0 გ | |
პოლიუჯერი ცხიმები | 0,5 r | |
მონოუჯერი ცხიმები | 0,5 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 0 გ | 0% |
ცილა | 0 გ | |
* დღიური მოთხოვნილება დიეტაზე დაყრდნობით 2000 წ. კალორია. არ არის A, C ვიტამინის, რკინის ან კალციუმის მნიშვნელოვანი წყარო. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე