ცივად გამოწურული კანაფის ზეთი ჯეკო 250 მლ
კანაფის ზეთი კულტივირებულია ათასობით წლის განმავლობაში მთელს აზიასა და ახლო აღმოსავლეთში და ახლა იპოვა გზა ამერიკასა და ევროპაში. კანაფი უაღრესად სასარგებლო და მრავალმხრივი მცენარეა. ცილებით, ცხიმოვანი მჟავებითა და ბოჭკოებით მდიდარი კანაფის თესლს აქვს თხილის არომატი და გამოყენების ფართო სპექტრი. Žzeko-ს კანაფის პროდუქტები საგულდაგულოდ არის დამუშავებული, რათა დაიცვას: სასიცოცხლო მნიშვნელობის ნუტრიენტები, მაღალი ხარისხი და შესანიშნავი გემო. რომშეგიძლიათ შეიძინოთ კანაფის ზეთი Biotus-ის ვებსაიტზე, ასევე გაეცნოთ პროდუქტებს და მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
შემოთავაზებული გამოყენება:>
გამოიყენეთ სმუზი, სალათები, ბოსტნეულის კერძები, მაკარონი. ჯანსაღი ცხიმოვანი მჟავების შესანარჩუნებლად არ შეწვათ კანაფის ზეთში.
რეცეპტი: სალათის სოუსი
თანაბარი პროპორციით:
კანაფის ზეთი
ზეითუნის ზეთი
ძმარი ან ლიმონის წვენი.
აურიეთ კარგად და დაამატეთ ახალი მწვანილი და ნუტივას კანაფის თესლი არომატისთვის.
სხვა ინგრედიენტები:> ორგანული, არარაფინირებული კანაფის ზეთი.
გაფრთხილება: გახსნის შემდეგ შედგით მაცივარში.
კომპოზიცია: | ||
სერვისი: 1 სუფრის კოვზი (15მგ) | ||
სერვისი თითო პაკეტზე: დაახლოებით 16 | ||
ერთი პორცია | დღიურის % მოთხოვნა* | |
კალორიები | 125 | |
სულ ცხიმი | 99,9 გ | 22% |
ტრანს ცხიმები | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 0 გ | 0% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 1 გ | 4% |
0 გ | ||
ცილა | 0 გ | |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე