შებოლილი პაპრიკა, უბრალოდ ორგანული, ორგანული, 77 გრ
ორგანული შებოლილი პაპრიკა
პაპრიკა ყველასთვის საყვარელი სანელებელია. მას მოაქვს უნიკალური კვამლი და სანელებლები ყველა სახის კერძს, ჩაშუშულიდან მარინადებამდე. ამ სანელებლის მთავარი მახასიათებელი მისი შებოლილი გემოა. მისი მცირე რაოდენობაც კი ნებისმიერ კერძს მატებს წარმოუდგენლად მაცდურ კვამლის გემოს და არომატს. ტრადიციულად, შებოლილი პაპრიკა გამოიყენება ქორიზოს სოსისში და ბევრ პაელას რეცეპტში. შებოლილი პაპრიკას გამოყენებისას ფრთხილად იყავით თქვენს მიერ მოხმარებულ რაოდენობასთან, რადგან შებოლილმა არომატმა შეიძლება ზოგჯერ გადალახოს თავად კერძის გემო. პაპრიკას ყოველთვის ამზადებენ წიწაკისგან, რომელიც აშრობენ და შემდეგ ფხვნილად დაფქვავენ. მაგრამ ეს პროცესი და წიწაკის ტიპი შეიძლება მნიშვნელოვნად განსხვავდებოდეს. უფრო დეტალური რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
გამოყენების რეკომენდაციები: სურნელოვანი ტკბილი პაპრიკა მდიდარი ფერით - ეს არის შესანიშნავი სუნელი, რომელიც ყოველთვის ხელთ უნდა იყოს. გამოიყენეთ იგი ნებისმიერ კერძს მომხიბვლელი ფერისა და ოდნავ ცხარე სიტკბოს დასამატებლად. სცადეთ ყველებთან და სპრედებთან, მადისაღმძვრელებთან, სალათებთან, კვერცხის კერძებთან, მარინადებთან და შებოლილ ხორცთან ერთად. დაამატეთ იგი ფქვილში, რომელიც გამოიყენება ფრინველის, ხორცისა და ზღვის პროდუქტების გასაფუებლად და დაამატეთ სალათის სოუსებში, სადაც შემატებს ფერს და იმოქმედებს როგორც ემულგატორი (ზეთსა და ძმარს აერთიანებს). ესპანური, თურქული და პორტუგალიური სუპები, ღუმელები და კასეროლები დამოკიდებულია პაპრიკაზე, ისევე როგორც ინდური ტანდური ქათამი. პაპრიკას ტრადიციულად იყენებენ უნგრულ გულაშში, პაპრიკას, ხორცპროდუქტებსა და ცხელ სოსისებში. პაპრიკა ასევე შეგიძლიათ იპოვოთ ჩილის ფხვნილის ნარევებში.
სხვა ინგრედიენტები
ორგანული შებოლილი პაპრიკა .
კომპოზიცია: | ||
სერვისის ზომა: 1/4 ჩ/კ. (0,6გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 128 | ||
<ძლიერი>თითო პორცია: | დღიური ღირებულების % | |
კალორიები | 0 | |
სულ ცხიმი | 0 გ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 0 გ | 0% |
ცილები | 0 გ | |
ვიტამინი A | 6% | |
დღიური მოთხოვნა ეფუძნება დიეტა 2000 კალორიით. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე