ჟენშენის ფესვი, იმპერიული ელექსირი, 14 გრ
შემოთავაზებული გამოყენება:
ჟენშენის ჩაი: დაამატეთ 1/4 ჩაის კოვზი კოვზი დაქუცმაცებულ ჟენშენის ფესვს დაუმატეთ წყალი (3 ჭიქა) და ადუღეთ სამი საათის განმავლობაში მომზადება: ჩაშუშულებსა და სუპებს დაუმატეთ რამდენიმე ცალი ჟენშენის ფესვი ღეჭვა: დაჭერით ჟენშენის ფესვი ნაჭრებად და დაღეჭეთ. გამოიყენეთ დღეში ერთი ან ორი ზომის მიხედვით ჟენშენის მატონიზირებელი: ჟენშენის ფესვი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და დაამატეთ ბოთლ ღვინოს ან სხვა სასმელს. გააჩერეთ ორი კვირის განმავლობაში, დროდადრო ურიეთ.
სხვა ინგრედიენტები
ჟენშენის ფესვი გაიზარდა ამერიკაში.
გაფრთხილებები: შეინახეთ ბავშვებისთვის მიუწვდომელ ადგილას, სითბოს და სინათლის წყაროებისგან მოშორებით.
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე