Xanthan Gum, Bob's Red Mill, 226 გ
ქსანთანის რეზინა, გლუტენის გარეშე
ქსანთანის რეზინა – ეს არის ძლიერი გასქელება, რომელიც არ იშლება ბუნებრივი ფერმენტებით. ეს ღირებული რეზინი წარმოიქმნება შაქრის სიროფის დუღილის შედეგად ბაქტერიული კულტურის Xanthomonas campestris-ის დახმარებით. ხდება ფერმენტაცია, რის შედეგადაც ბაქტერიების უჯრედშორის ნივთიერებაში წარმოიქმნება ბევრი რეზინა. ქსანთანის რეზინა გამოიყენება კვების სისტემებში, როგორც გასქელება, გელის აგენტი და სტაბილიზატორი. ძალიან ხსნადია ცივ და ცხელ წყალში, რძეში, აგრეთვე მარილისა და შაქრის ხსნარებში. ქსანთანს ემატება მრავალი რძის პროდუქტები: იოგურტები, სმუზი, ყველის ხაჭო, რბილი დამუშავებული ყველი, ტკბილი დესერტები. ამ დანამატის არსებობა იცავს მზა პროდუქტებს ტენიანობის დაკარგვისგან და ახანგრძლივებს მათ შენახვის ვადას. Biotus ბიოტუსის ვებგვერდზე შეგიძლიათ გაეცნოთ პროდუქტებს, შეიძინოთ მათგან ჯანსაღი მარცვლეული და მზა პროდუქტები, ასევე მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
სხვა ინგრედიენტები
ქსანტანის რეზინა.
გაფრთხილებები
შეინახე საუკეთესოდ მაცივარში ან გაყინულ მდგომარეობაში.
კომპოზიცია: | ||
მიღება: 1 სუფრის კოვზი (9 გრ) | ||
სერვისები თითო კონტეინერზე: 25 | ||
თითო პორციაზე | დღიური ღირებულების %* ძლიერი> | |
კალორიები | 30 | |
ცხიმის კალორია | 0 | |
სულ ცხიმი | 0 გ span> | 0% |
გაჯერებული ცხიმი | 0 გ | 0% |
ტრანს ცხიმი | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 260 მგ | 0 % |
სულ ნახშირწყლები | 7 გ | 2% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 7 გ | 29% |
საჰარა | 0 გ | |
ცილა | 0 გ | |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 0% | |
რკინა | 0% | |
* ყოველდღიური მოთხოვნილება 2000 კალორიული დიეტის საფუძველზე. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე