სიმინდის სახამებელი, რაპუნცელი, ორგანული, 227 გ
ორგანული სიმინდის სახამებელი, რაპუნცელი, ორგანული სიმინდის სახამებელი
სიმინდის სახამებელი ჩვეულებრივ გამოიყენება როგორც გასქელება თხევად საკვებში (მაგ.: სუპები, სოუსები, ღვეზელები, ნაღები). მას ურევენ სითხეს, რომელსაც აქვს უფრო დაბალი ტემპერატურა. შედეგი არის პასტა ან სქელი ნარევი. ზოგჯერ სიმინდის სახამებელი უპირატესობას ანიჭებს ფქვილს, რადგან ის ქმნის გამჭვირვალე და არა გაუმჭვირვალე ნარევს. როდესაც სახამებელი თბება, მოლეკულური ჯაჭვები იშლება, რაც იწვევს მათ შეჯახებას სხვა სახამებლის ჯაჭვებთან და წარმოქმნის შეკრულობას, ამკვრივებს სითხეს. სიმინდის სახამებელი, რომელიც ძირითადად გამოიყენება სამზარეულოსთვის და როგორც საყოფაცხოვრებო ნივთი, გამოიყენება მრავალი სხვა მიზნებისთვის რამდენიმე ინდუსტრიაში. დაწყებული მისი გამოყენება, როგორც ქიმიური დანამატი გარკვეული საკვებისთვის, გარკვეული დაავადებების სამკურნალო თერაპიამდე. უფრო დეტალური რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
აპლიკაცია
საუკეთესო შედეგისთვის დაუმატეთ 1-2 ს.კ. 2 ქ. სითხეები სუპებისა და სოუსებისთვის და 2-3 ს.კ. პუდინგებისა და ნამცხვრების შესავსებად. ყოველთვის აურიეთ სიმინდის სახამებელი ცოტა ცივ წყალში, სანამ ცხელ კერძს დაამატებთ.
ინგრედიენტები
ორგანული არაგენმოდიფიცირებული სიმინდის სახამებელიიწარმოება ქარხანაში, რომელიც ასევე ამუშავებს ხორბალს, წებოვანას, რძის პროდუქტს და სოიას.
კომპოზიცია: | ||
სერვისის ზომა: 1 ს/კ. (8 გ) | ||
სერვისები თითო კონტეინერზე: დაახლოებით 28 | ||
თითო პორცია: | დღიური ღირებულების % | |
კალორიები | 30 | |
სულ ცხიმი | 0 გ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 7 გ span> | 2% |
ცილები | 1 გ | |
დღიური მოთხოვნილება ეფუძნება 2000 კალორიულ დიეტას. | <. / tr>
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე