მანუკას თაფლი გლუკოზამინით, Manuka Doctor, 15+, (500 გ)
ნებისმიერი თაფლის სამკურნალო ძალა დიდი ხანია ცნობილია. მაგრამ სულ ახლახან მეცნიერებმა ყურადღება მიაქციეს სპეციალურ თაფლს, რომელსაც ფუტკრები აწარმოებენ ჩაის ხის (მანუკას) ყვავილებიდან & nbsp; თავად ხე საყოველთაოდ ცნობილია თავისი ანტიბაქტერიული თვისებებით და ყვავილების მტვერით & nbsp; და ფუტკრების მიერ გადაკეთებული ნექტარი საბოლოო პროდუქტად Manuka Honey – დღეისათვის მის უნიკალურ შემადგენლობას ანალოგი არ გააჩნია.
მანუკას თაფლს აქვს ანთების საწინააღმდეგო, ანტიბაქტერიული, ანტივირუსული, ანტიმიკრობული, სოკოს საწინააღმდეგო, ანტიოქსიდანტური და ანტისეპტიკური თვისებები.
ამ პრეპარატს შეუძლია ებრძვის ბევრს. ბაქტერიები, რომელთა შორის. Helicobacter pylori (კუჭის და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულის გამომწვევი), ბაქტერია Staphylococcus aureus, Escherichia coli & nbsp; და იწვევს ყელის ანთებას & ndash; სტრეპტოკოკის ბაქტერია. ამ ფაქტორს ეწოდა UMF®. კარგი ანტიბაქტერიული ეფექტის მქონე პროდუქტად შეიძლება ჩაითვალოს თაფლი UMF დონის ® 15+ წლიდან. შესაბამისად, რაც უფრო მაღალია ეს დონე, მით მეტია ჯანმრთელობის სარგებელი. მანუკას თაფლი წარმატებით ებრძვის ფსორიაზს, ეგზემას, დერმატიტს, ჰერპესს, ფრჩხილის ზოგიერთ სოკოვან დაავადებას, ფურუნკულებს, აკნეს, ნაწოლს და ა.>რეკომენდებული გამოყენება: 1 სუფრის კოვზი ყოველდღიურად საჭიროებისამებრ.
სხვა ინგრედიენტები: მანუკას თაფლი, გლუკოზამინის სულფატი (4,76%). 1 სუფრის კოვზი შეიცავს 1000 მგ გლუკოზამინს.
გაფრთხილება: არ მისცეთ 12 თვემდე ასაკის ბავშვებს. შეინახეთ გრილ ადგილას, მზის პირდაპირი სხივებისგან დაცულ ადგილას. თუ თაფლი ძალიან სქელია, ცოტა ხნით დადგით თბილ ადგილას.
საფონდო: | |||
პორციის ზომა: 1 სუფრის კოვზი (21 გრ) | |||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 24 | |||
თითო პორცია | დღიური მოთხოვნა | ||
კალორიები | 70 | ||
სულ ცხიმი | 0 გ | 0% | |
ნატრიუმი | 1 მგ | 0% | |
სულ ნახშირწყლები | 16გ | 5% | |
შაქარი | 15 გ | ||
ცილა | 0 გ | td> | |
* პროცენტული დღიური ღირებულება 2000 კალორიულ დიეტაზე დაყრდნობით. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე