საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები, ლიპოზიმი, ტრანსფორმაციის ფერმენტი, ჯანსაღი საჭმლის მონელებისთვის, წონის მართვის, გულ-სისხლძარღვთა ჯანმრთელობისთვის, 60 კაფსულა
Არ არის საწყობში
Transformation Enzyme Corporation არის კვების დანამატების კომპანია, რომელიც სპეციალიზირებულია მაღალი ხარისხის საჭმლის მომნელებელი ფერმენტების და პრობიოტიკური პროდუქტების შემუშავებაში. კომპანიამ შეიმუშავა ფერმენტებზე დაფუძნებული საკვები დანამატების საკუთარი ხაზი 1991 წლის მაისში. ტრანსფორმაციის ფერმენტის დიეტური დანამატები მრავალი წელია ფართოდ გამოიყენება მთელ მსოფლიოში.
ფერმენტირებული საკვები დანამატი კარგი აქტიური დახმარებაა ორგანიზმისთვის სხვადასხვა საკვების მონელების პროცესის გასაუმჯობესებლად და გასაადვილებლად. მომნელებელი ფერმენტები. , LypoZyme, ტრანსფორმაციის ფერმენტი -ბუნებრივი მაღალი ლიპაზას ფერმენტის დანამატი ცხიმების გაძლიერებული შეწოვის, სათანადო სახამებლის და ცილების აბსორბციისთვის, გულ-სისხლძარღვთა ჯანმრთელობისა და წონის კონტროლისთვის. LypoZyme, ტრანსფორმაციის ფერმენტი სასარგებლო დახმარებას გაუწევს ადამიანებს, რომლებსაც აქვთ გულის პრობლემები, მაღალი წნევა, დაფა არტერიებში, სიმსუქნე და საჭმლის მონელების დარღვევა.
On. ბიოტუსის ვებსაიტზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
ტრანსფორმაციის ფერმენტი, LypoZyme, 60 კაფსულა
რეკომენდებული გამოყენება :
ძლიერი> მოზარდებში მიიღეთ 1 კაფსულა ყოველ კვებაზე. საჭიროების შემთხვევაში, შეგიძლიათ მიიღოთ მეტი კაფსულა. ოდენობა დამოკიდებულია საკვების ტიპზე და რაოდენობაზე და საჭმლის მონელების სირთულეზე. ორნაწილიანი ბოსტნეულის კაფსულები შეიძლება დაიყოს და ინგრედიენტები შეურიოთ საკვებს.
სხვა ინგრედიენტები: pბოსტნეულის კაფსულა (ცელულოზა და წყალი).
არ შეიცავს: შემავსებლებს.
გაფრთხილებები: eთუ ხართ ორსულად ან ძუძუთი კვებავთ, ამ გამოყენებამდე მიმართეთ ექიმს. პროდუქტი. შეინახეთ ბავშვებისთვის მიუწვდომელ ადგილას.
კომპოზიცია | ||
სერვისის ზომა: 1 კაფსულა | ||
სერვისები: 60 | ||
თითო პორცია: | დღიური ღირებულების % | |
ლიპაზა | 6250 FIP | *** |
ამილაზა | 5000 DU | *** |
პროტეაზა | 20000 HUT | *** |
*** ყოველდღიური მოთხოვნა დადგენილი არ არის. |
დაბრუნება შესვლის გვერდზე