საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები, ესენციური ფერმენტები, წყარო ნატურალური, ვეგეტარიანული, 500 მგ, 240 კაფსულა
Არ არის საწყობში
Საწყობში (მთავრდება)
ფერმენტები და ფერმენტები მნიშვნელოვანია მათთვის, ვისაც მხარდაჭერა სჭირდება ცილების, ნახშირწყლებისა და ცხიმების მონელებაში. პანკრეატინი არის რამდენიმე საჭმლის მომნელებელი ფერმენტის ნაზავი, რომელიც წარმოიქმნება პანკრეასის უჯრედების მიერ. პანკრეატინი შედგება ამილაზას, ლიპაზასა და პროტეაზასგან. პანკრეატინი აუცილებელია მრავალი საკვები ნივთიერების, განსაკუთრებით ცხიმების მონელებისა და შეწოვისთვის. სხვადასხვა დაავადებები, ოპერაციები (ნაღვლის ბუშტის მოცილება), ანტაციდების ბოროტად გამოყენება და დაბერების პროცესი ხელს უწყობს კუჭის მჟავის არასაკმარის სეკრეციას და იწვევს: გულძმარვას, გაზებს, შებერილობას და კუჭ-ნაწლავის დისკომფორტის სხვა სიმპტომებს. ამან შეიძლება გამოიწვიოს პრობლემა საჭმლის მონელებით და საკვები ნივთიერებების, ვიტამინების (განსაკუთრებით ცხიმში ხსნადი ვიტამინების A, D, E და K) ცუდი შეწოვით. კვებითი ალერგია ასევე შეიძლება განვითარდეს ცილების არასაკმარისი მონელებითა და ნაწლავებით ცუდი შეწოვით. ბიოტუსის ვებსაიტზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტებს, მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
Source Naturals, Vegetarian Daily Essential Enzymes
შემოთავაზება: 1 კაფსულა ყოველი ჭამის წინ. ვარგისია ვეგეტარიანელებისთვის.
სხვა ინგრედიენტები: ცელულოზა (კაფსულა), კალციუმის სულფატი, სტეარინის მჟავა, სილიციუმის დიოქსიდი და მაგნიუმის სტეარატი.არ შეიცავს: საფუარი, რძის პროდუქტები, კვერცხი, წებოვანა, სოიო ან ხორბალი, შაქარი, სახამებელი, მარილი, კონსერვანტები, ხელოვნური არომატიზატორები, ფერები.
გაფრთხილება: თუ თუ ხართ ორსულად, იღებთ რაიმე მედიკამენტს ან გეგმავთ ოპერაციას - გამოყენებამდე მიმართეთ ექიმს. შეწყვიტეთ გამოყენება და მიმართეთ ექიმს, თუ რაიმე გვერდითი რეაქცია მოხდა. არ გამოიყენოთ, თუ ორიგინალი შეფუთვა გატეხილია ან აკლია. შეინახეთ ბავშვებისთვის მიუწვდომელ ადგილას.
ინგრედიენტები: | ||
სერვირება: 1 კაფსულა | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 240 | ||
ერთ პორციაში | DV-ის % | |
ესენციური ფერმენტის ნაზავი span> | 500 მგ | &ხანჯალი; |
პანკრეატინის მცენარის ანალოგი | 28 625 FCC | † |
მჟავა სტაბილური პროტეაზა | 785 FCC | &ხანჯალი; |
ლიპაზა | 375 FCC | &ხანჯალი; |
ალფა-ამილაზა | 630 FCC | &ხანჯალი; |
ამილოგლუკოზილაზები | 2 FCC | &ხანჯალი; |
ცელულაზები | 100 FCC | &ხანჯალი; |
ჰემიცელულაზა | 325 FCC | &ხანჯალი; |
ლაქტაზა span> | 40 FCC | &ხანჯალი; |
†დღიური მოთხოვნა დადგენილი არ არის. |
FCC (Food Chemical Codex) ერთეულები ზომავს ფერმენტის აქტივობას.
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე