შოკოლადის დალევა ჯანჯაფილის ჩაით, შოკოლადის სასმელი, ორგანული შოკოლადი დაგობა, 340 გრ.
კაკაოს მარცვლის არომატი დამოკიდებულია ბევრ ფაქტორზე, მათ შორის ნალექზე, ნიადაგის ხარისხზე და მიმდებარე მცენარეებზე. წლების განმავლობაში კულტივირების კულტურის უშუალოდ მისი მომწოდებლების ფერმებში შესწავლით, Dagoba-მა მიაღწია ბრწყინვალებას საუკეთესო კაკაოს ჯიშების შერჩევაში და გადამუშავებაში მისი შოკოლადისა და კაკაოსათვის. მოსავლის აღების შემდეგ, მწიფე წიპწებს ათავსებენ დუღილისთვის, რის შემდეგაც მათ აშრობენ, ადუღებენ ნაჭუჭში და შემდეგ, კანს ასუფთავებენ, დაფქვავენ კაკაოს ფხვნილად. ამის შემდეგ, მრავალფეროვანი გემოვნების შესაქმნელად, ფხვნილს ურევენ სხვა ინგრედიენტებს, რაც თავის მომხმარებელს აძლევს ორგანული შოკოლადის ან კაკაოს უნიკალურ არომატს. ბიოტუსის ვებგვერდზე შეგიძლიათ გაეცნოთ პროდუქტებს და შეიძინოთ ჯანსაღი კაკაო, ასევე მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
Dagoba ორგანული შოკოლადი, სასმელი შოკოლადი, Xocolatl
- შოკოლადის ალქიმიის ხელოვნება
- კოშერის პროდუქტი
- ჯანსაღი ცხოვრების წესის გზა
რეკომენდებული გამოყენება: მ გირჩევთ ადუღოთ ერთი ჭიქა რძე ან რძის ნებისმიერი ალტერნატივა, განუწყვეტლივ ურიოთ ადუღებამდე. დაამატეთ 3 სუფრის კოვზი ჩვენი შოკოლადის სასმელი, აურიეთ და ჩაასხით თქვენს საყვარელ ფინჯანში.
სხვა ინგრედიენტები: ლერწმის შაქარი *, კაკაო *; შოკოლადი*; კრისტალიზებული კოჭა * (შაქარი, ჯანჯაფილი); არაბული რეზინა *; ბუნებრივი არომატი *; რძე * (0,1%-ზე ნაკლები).
* ორგანული
სერვისის ზომა: 3 კოვზი (15გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: ძლიერი>დაახლოებით 23 | ||
თითო პორცია | % DV | |
კალორია | 50 | |
კალორია ცხიმიდან | 10 | |
სულ ცხიმი | 1გ | 2% |
გაჯერებული ცხიმი | 1გ | 5% |
ტრანს ცხიმები | 0გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 12გ | 4% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 2 გ | 8% |
შაქარი | 8 გ |   ; |
ცილები | 1გ | td> |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 0% | |
რკინა | 2% | |
* ყოველდღიური მოთხოვნა ეფუძნება 2000 კალორიულ დიეტას. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე