ხორბლის მარცვალი მთლიანი მარცვლეული (ორგანული), Bob's Red Mill, 907 გ
მთლიანი ხორბლის ბურღული (ორგანული) უმაღლესი ხარისხის მყარი წითელი ხორბლის მარცვლებიდან. მთლიანი ხორბლის მარცვლები უაღრესად მკვებავია და შეიცავს 6 გრამ პროტეინს, თქვენი ყოველდღიური დიეტური ბოჭკოს 20 პროცენტზე მეტს და რკინას თითო პორციაზე. ისინი ამზადებენ ცხელ ბურღულეულ საუზმეს ან ორგანულ დანამატს სალათებში, სუპებში. აუცილებელია მთელი მარცვლეულის მიღება. თქვენი ჯანმრთელობისთვის. მთლიანი მარცვლეული შეიცავს: ქატო, ენდოსპერმი და ჩანასახი. ის შეიცავს ბევრ ბოჭკოებს, მნიშვნელოვან ვიტამინებს, მინერალებს და ფიტონუტრიენტებს. ბიოტუსის ვებსაიტზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტები, მიიღეთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
მომზადების მეთოდი: ფაფის რეცეპტი:
3 ჭიქა წყალი და 1/4 ჩაის კოვზი მარილი (სურვილისამებრ) მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაამატეთ 1/2 ჭიქა წითელი ხორბლის ბურღული. დააფარეთ სახურავი, გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ რამდენიმე წუთი. ისიამოვნეთ! მოსავლიანობა - ორი პორცია.
Dსხვა ინგრედიენტები: მთლიანი მარცვლეული წითელი ხორბალი.
კომპოზიცია : | ||
სერვისი: 1/2 ჭიქა (45გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 17 | ||
ერთი პორცია | დღიური მოთხოვნილების %* | |
კალორიები | 150 | |
კალორია ცხიმიდან | 5 | |
სულ ცხიმი | 0,5 გ | 1% |
გაჯერებული ცხიმი | 0 გ | 0% |
მონოგაჯერებული ცხიმი | 0 გ | 0% |
პოლიუჯერი ცხიმები | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
სულ ნახშირწყლები | 32 გ | 11% |
დიეტური ბოჭკოვანი შაქარი | 6გ 0გ | 22%
|
ცილა | 6გ | 0% |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 2% | |
რკინა
| 8%
| |
* ყოველდღიური მოთხოვნა დიეტაზე დაყრდნობით 2000 კალორიაზე. თქვენი ყოველდღიური მიღება შეიძლება იყოს უფრო მაღალი ან დაბალი, თქვენი კალორიების საჭიროებიდან გამომდინარე. |
კალორიები | 2000 td> | 2,500 | |
სულ ცხიმი | ნაკლები ვიდრე | 65 გ | 80 გ |
გაჯერებული ცხიმი | ნაკლები | 20გრ | 25 გ |
ქოლესტერინი | ნაკლები | 300 მგ | 300 მგ |
ნატრიუმი | ნაკლები | 2,400 მგ | 2,400 მგ td> |
სულ ნახშირწყლები | 300 გ | 375 გ | |
დიეტური ბოჭკოვანი | 25 გ | 30 გ |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე