ხორბლის ფანტელები, სპილენძის ფანტელები, ედემის საკვები, ორგანული, შემწვარი და ნაგლინი, 454 გ
აღწერა
ხორბალი არის სელენის, ფოსფორის, მაგნიუმის, სპილენძის, თუთიის და ცილის წყარო. პროფესიონალი და სახლის მცხობელები წლებია ამატებენ ტუმპერნიკელს ხორბლის ფქვილის ცომეულს. ბიოტუსის ვებგვერდზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტებს, მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან. ხორბალი შეიძლება გამოყენებულ იქნას სხვა მთლიანი მარცვლეულის ფქვილის (ჭვავის, სპილენძის და ყავისფერი ბრინჯის) ნაცვლად სხვადასხვა ცომეულში. ცეცხლზე შემწვარი და ფანტელებად გადაგლეჯილი, იდეალურია ცხელი მარცვლეულის ან მადის, სუპების, ღუმელების, მიუსლის, გრანოლას, ნამცხვრების, ღვეზელის ქერქისა და ნამცხვრებისთვის.
რეკომენდებული გამოყენება
ცხელი ფაფა: აიღეთ 1 ჭიქა მარცვლეული და მწიკვი ედემის ზღვის მარილი და დაასხით 2 ჭიქა მდუღარე წყალი, ან მიიღეთ ნახევარი წყალი და ნახევარი ედენსოი. სითხის რაოდენობა დაარეგულირეთ თქვენი გემოვნებით. აურიეთ და მოხარშეთ მინიმუმ 3 წუთი. 2 პორცია
სხვა ინგრედიენტები:
გაფრთხილებები:
შეინახე გრილ, მშრალ ადგილას.
<. ძლიერი>ინგრედიენტები:
სერვისის ზომა:   ;1/2 ჭიქა უმი (48 გ) | |||
თითო კონტეინერში: დაახლოებით 9 პორცია | |||
ერთი პორცია | % ყოველდღიური საჭიროებიდან | ||
კალორიები | 180 | ||
კალორია ცხიმიდან | 10 | ||
სულ ცხიმი | 1,5გრ | 2% | |
გაჯერებული ცხიმი | 0 | 0% | 0% |
ტრანს ცხიმი | 0გ | ||
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% | |
ნატრიუმი | 0მგ | 0% | |
კალიუმი | 130 მგ | 4% | |
სულ ნახშირწყლები | 35გ | 12% | |
დიეტური ბოჭკოვანი | 4გრ | 16% | |
შაქარი | 0გრ | ||
ცილა | 6გ | 12% | |
რკინა | 8% | ||
თიამინი (B1) | 10% | ||
რიბოფლავინი (B2) | 4% | ||
ნიკოტინის მჟავა | 15% | ||
რიბოფლავინი | 6% | ||
ფოლიუმის მჟავა (B9) | 4% | ||
ფოსფორი | 4% | ||
მაგნიუმი  ; | 15% | ||
თუთია | 6% | ||
პროცენტული დღიური ღირებულება დიეტაზე დაყრდნობით 2000 კალორია. არ არის ვიტამინების A, C და კალციუმის მნიშვნელოვანი წყარო. | |||
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე