ჭვავის ფანტელები, ედემ ფუდსი, 454 გ
აღწერა
ჭვავი არის სელენის, ფოსფორის, მაგნიუმის, სპილენძის, თუთიის და ცილის წყარო. პროფესიონალი და სახლის მცხობელები წლებია ამატებენ პუპერნიკელს ჭვავის ფქვილის ცომეულს. ბიოტუსის ვებგვერდზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტებს, მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან. ჭვავის გამოყენება შესაძლებელია სხვა მთელი მარცვლეულის ფქვილის (ხორბლის, სპილენძის და ყავისფერი ბრინჯის) ნაცვლად სხვადასხვა ცომეულში. ცეცხლზე შემწვარი და ფანტელებად მოქცეული, იდეალურია ცხელი მარცვლეულის ან მადისაღმძვრელისთვის, სუპებისთვის, ღუმელებისთვის, მუსლისთვის, გრანოლასთვის, ფუნთუშებისთვის, ღვეზელის ქერქისთვის და ნამცხვრებისთვის. რეკომენდებული გამოყენება
ცხელი ფაფა: მიიღეთ 1 ჭიქა ედემის მარცვლეული და ცოტაოდენი ედემის ზღვის მარილი 2 ჭიქა მდუღარე წყალში, ან გამოიყენეთ ნახევარი წყალი და ნახევარი ედენსოი. სითხის რაოდენობა დაარეგულირეთ თქვენი გემოვნებით. აურიეთ და მოხარშეთ მინიმუმ 3 წუთი. 2 პორცია
სხვა ინგრედიენტები:
გაფრთხილებები:
შეინახე გრილ, მშრალ ადგილას.
შემადგენლობა:
ძლიერი>
სერვისის ზომა:   ;1/2 ჭიქა უმი (48 გ) | |||
თითო კონტეინერში: დაახლოებით 9 პორცია | |||
ერთი პორცია | % ყოველდღიური მოთხოვნილებიდან | ||
კალორიები | 170 | ||
კალორია ცხიმიდან | 10 | ||
სულ ცხიმი | 1 გ | 2% | 2% |
გაჯერებული ცხიმები | 0 | 0% | |
ტრანს ცხიმი | 0გ | ||
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% | |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% | |
კალიუმი | 150 მგ | 4% | |
სულ ნახშირწყლები | 37გ | 12 % | |
დიეტური ბოჭკოვანი | 5გრ | 20 % | |
შაქარი | 0 გ | ||
ცილა | 4გ | 8% | |
რკინა | 6% | ||
თიამინი (B1) | 8% | ||
რიბოფლავინი (B2) | 8% | ||
ნიკოტინის მჟავა | 2% | ||
რიბოფლავინი | 6% | ||
ფოლიუმის მჟავა (B9) | 6% | ||
ფოსფორი | 6% | ||
მაგნიუმი  ; | 10% | ||
თუთია | |||
პროცენტული დღიური ღირებულება დიეტაზე დაყრდნობით 2000 კალორია. არ არის ვიტამინების A, C და კალციუმის მნიშვნელოვანი წყარო. | |||
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე