Sencha Green Tea, Eden Foods, ორგანული, 16 ტომარა, 24 გრ
აღწერა
სენჩა ჩაი არის ყველაზე გავრცელებული ნატურალური ფოთლის ჩაი იაპონიიდან, დახვეწილი გემოთი და არომატით. ჩაის გემო საგრძნობლად განსხვავდება სხვა ჯიშებისგან. მისი განსხვავება განპირობებულია არა მხოლოდ კლიმატური პირობებით, არამედ დამუშავების მეთოდითაც. ჩაი აძლევს ინფუზიას ზურმუხტისფერ ფერს, რბილი და სუფთა გემოთი ტკბილი თხილის გემოთი, შეუმჩნეველი მცენარეული არომატით. ტონებს, შეიცავს მცირე რაოდენობით კოფეინს. გამოდგება საღამოს ჩაისთვის. ამ სასმელის დაგემოვნების შემდეგ აღმოაჩენთ ახალ გემოს და შეეხებით იაპონურ ჩაის კულტურას. იაპონური ჩაი — მშვენიერი სასმელი, რომელიც საშუალებას გაძლევთ თავიდან აიცილოთ პრობლემები გულ-სისხლძარღვთა სისტემასთან, აამაღლოთ იმუნიტეტი და გახდეთ ახალგაზრდაც კი. პორციული ჩანთები ძალიან მოსახერხებელია ამ იაპონური სასმელის დასამზადებლად.
როგორ გამოვიყენოთ
რეკომენდაციები სრულყოფილი ჩაის მოსამზადებლად. ცხელი ჩაი: გირჩევთ გამოიყენოთ ქვაბი ან ჩაიდანი კერამიკული, მინა, თიხა ან უჟანგავი ფოლადი. წყალი მიიყვანეთ ადუღებამდე. შეავსეთ ფინჯანი და ჩაასხით მასში 4 წუთი ან მეტი, შემდეგ ამოიღეთ ჩანთა ცივი ჩაი: ფინჯანი ჩაის მოსამზადებლად მოხარშეთ როგორც ზემოთ, დაამატეთ ნაკლები წყალი. ჩაის მოდუღების შემდეგ ის უნდა გაცივდეს და ყინულით სავსე ჭიქაში ჩაასხათ. ცივი ჩაის ქვევრის მოსამზადებლად გირჩევთ მოხარშოთ 4 ტომარა 1 ლიტრ წყალზე (6 პორცია).
სხვა ინგრედიენტები:
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე