ორგანული Miso Soup (Hacho Miso), Eden Foods, 345 გრ
მისოს პასტა შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც კონსერვანტი უმი თევზის მოსამზადებლად (მისოსთან შერწყმის შემდეგ თევზი შეიძლება ინახებოდეს ერთი კვირის განმავლობაში). მისგან მზადდება პიკანტური სოუსი ახალი ბოსტნეულისთვის, სოუსებისთვის. მიშოს ემატება თევზის, მოლუსკის, ზღვის მცენარეებისა და ბოსტნეულისგან მომზადებულ წვნიანს. ეს სეზონური კერძი შეიცავს უამრავ C ვიტამინს, კაროტინს და ბოჭკოს. მისოს პასტა მდიდარია ცილებით, შეიცავს ლეციტინს, გლუტამინის მჟავას, B ვიტამინს და ბევრ მიკროორგანიზმს, რომლებიც ხელს უწყობენ საკვების შეწოვას, არეგულირებენ ნაწლავების მუშაობას. დაწვრილებითი რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს საიტზე Biotus .
Eden Foods, სერტიფიცირებული ორგანული ჰაჩო მისო
მომზადების მეთოდი :
ძირითადი მისოს წვნიანი: 2-3 ცალი ვაკამეს ფოთლები ან 1 ჩაის კოვზი ედენი ვაკამეს ფანტელები; ;4 ჭიქა წყალი; 1 პატარა ხახვი, თხლად დაჭრილი/დაჭრილი; 1 სტაფილო, დაჭრილი; 1 1/2-2 ს.კ. ორგანული ჰაჩო მისო, გახსნილი 2 სუფრის კოვზ წყალში ან ბულიონში; 2 მწვანე ხახვი, წვრილად დაჭრილი
დამატებითი ინგრედიენტები: ტოფუ, ხმელი ტოფუ, შიიტაკე, მწვანილი, დაიკონი, ლოტუსი , ტურპები, პრასი, ლაფსი და ა.შ.
ვაკამე გავრეცხოთ, გავაჩეროთ ცივ წყალში 5 წუთი ან პირდაპირ მოვაყაროთ ფანტელები მივიყვანოთ წყალი ადუღებამდე. დაუმატეთ ხახვი და ვაკამე. ადუღეთ 3 წუთი. დაამატეთ სტაფილო და ხარშეთ 5 წუთი. დაამატეთ მიშო და 2 წუთი გააჩერეთ. მოართოთ მწვანე ხახვით. ;
სხვა ინგრედიენტები: ორგანული თეთრი სოია, წყალი, ზღვის მარილი, ორგანული მოხალული ქერის ფქვილი , koji ( Aspergillus).
ინგრედიენტები: | ||
სერვირება: 1 ს/კ (17გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 20 | ||
ერთი პორცია | დღიური მოთხოვნილების %* | |
კალორიები | 40 | |
კალორია ცხიმიდან | 15 | |
სულ ცხიმი | 1,5 გ | 2% |
გაჯერებული ცხიმი | 0,2 გ | 0% |
ტრანს ცხიმები | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი კალიუმი | 680 მგ 1 80 მგ | 28% 5% |
სულ ნახშირწყლები | 4გ | 2% |
დიეტური ბოჭკოვანი | <1 გ | 2% |
შაქარი | 6 გ | |
ცილა | 3გ | 6% |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 4% | |
კალციუმი | 2% | |
რკინა რიბოფლავინი B2 | 4% 8% | |
* ყოველდღიური მოთხოვნილება 2000 კალორიული დიეტის საფუძველზე. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე