ორგანული მისოს წვნიანი (მუგი), ედენ ფუდსი, 345 გრ
მისოს პასტა შეიძლება გამოიყენება როგორც კონსერვანტი უმი თევზის მოსამზადებლად (მისოსთან შერწყმის შემდეგ თევზის შენახვა შესაძლებელია ერთი კვირის განმავლობაში). მისგან მზადდება პიკანტური სოუსი ახალი ბოსტნეულისთვის, სოუსებისთვის. მიშოს ემატება თევზის, მოლუსკის, ზღვის მცენარეებისა და ბოსტნეულისგან მომზადებულ წვნიანს. ეს სეზონური კერძი შეიცავს უამრავ C ვიტამინს, კაროტინს და ბოჭკოს. მისოს პასტა მდიდარია ცილებით, შეიცავს ლეციტინს, გლუტამინის მჟავას, B ჯგუფის ვიტამინს და ბევრ მიკროორგანიზმს, რომლებიც ხელს უწყობენ საჭმლის მონელებას, არეგულირებენ ნაწლავების მუშაობას.
მომზადების მეთოდი:
ძირითადი მისო წვნიანი: 2-3 ' ვაკამეს ფოთლების ნაჭრები ან 1 ჩაის კოვზი ედემის ვაკამეს ფანტელები; 4 ჭიქა წყალი; 1 პატარა ხახვი, თხლად დაჭრილი/კუბებად დაჭრილი; 1 სტაფილო, დაჭრილი; 1 1/2-2 ს/კ. ორგანული ჰაჩო მისო, გახსნილი 2 სუფრის კოვზ წყალში ან ბულიონში; 2 მწვანე ხახვი, წვრილად დაჭრილი
დამატებითი ინგრედიენტები: ტოფუ, ხმელი ტოფუ, შიიტაკე, მწვანილი, დაიკონი, ლოტუსი , ტურპები, პრასი, ლაფსი და ა.შ.
ვაკამე გავრეცხოთ, გავაჩეროთ ცივ წყალში 5 წუთი ან პირდაპირ მოვაყაროთ ფანტელები მივიყვანოთ წყალი ადუღებამდე. დაუმატეთ ხახვი და ვაკამე. ადუღეთ 3 წუთი. დაამატეთ სტაფილო და გააჩერეთ 5 წუთი. დაამატეთ მისო და მოშუშეთ 2 წუთი. მოართოთ მწვანე ხახვით.
სხვა ინგრედიენტები: ორგანული ქერი, ორგანული თეთრი სოია, წყალი, ზღვის მარილი, კოჯი (ასპერგილუსი) .
სერვისი: 1 ს/კ (17გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 20 | ||
თითო პორციაზე | %დღიური ღირებულება* | |
კალორიები | 25 | |
ცხიმის კალორია | 5 | |
სულ ცხიმი | 0,5 გ | 1% |
გაჯერებული ცხიმი | 0.2 გ | 0% |
ტრანს ცხიმი | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი კალიუმი | 640 მგ 60 მგ | 27%
|
სულ ნახშირწყლები | 4 გ | 1% |
დიეტური ბოჭკოები | <1 გ | 2% |
შაქარი | 1 გ | |
ცილა | 2გ | 4% |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 2% | |
რკინა რიბოფლავინი B2 |   ; | 2% 4% |
* ყოველდღიური მოთხოვნილება 2000 კალორიული დიეტის საფუძველზე. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე