შრატის პროტეინის იზოლატი, Bluebonnet Nutrition, 992 გ
Არ არის საწყობში
შრატის ცილა – გლობულური ცილების კონცენტრატი, რომელიც მიიღება შრატისგან, კერძოდ, ყველის წარმოებაში.& nbsp; ვინაიდან ამ ტიპის ცილა მზადდება ბუნებრივი რძის პროდუქტებისგან, იგი გახდა ცილის და ამინომჟავების თითქმის შეუცვლელი წყარო ბოდიბილდერებისთვის. ამ ცილის ამინომჟავების ენერგიის გამომუშავების უნიკალური უნარის გამო, & nbsp; იგი გახდა ენერგიის შეუცვლელი წყარო მთელი ორგანიზმისთვის, განსაკუთრებით ფიზიკური დატვირთვის დროს. გარდა ამისა, შრატის ცილა არის ცისტეინისა და მეთიონინის (დნმ-ის სტაბილიზაცია გაყოფის დროს), არგინინისა და ლიზინის (სხეულის წონის მატება) წყარო, კალციუმი და გლუტამინი (იმუნური სისტემის გაუმჯობესება). დაწვრილებითი რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
Bluebonnet Nutrition, 100% ბუნებრივი შრატის პროტეინის იზოლატი, ბუნებრივი ორიგინალური არომატი
p>
როგორ გამოვიყენოთ: როგორც კოქტეილი: შეურიეთ 31 გრ (1 სკუპი) ფხვნილი 240 მლ ცივ წყალს/რძეს/წვენს, შეანჯღრიეთ სანამ გლუვი არ გახდება.
სხვა ინგრედიენტები: უდენატურირებული შრატის პროტეინის იზოლატი, ბუნებრივი ვანილის არომატი, მზესუმზირის ლეციტინი, MCT ზეთი. შეიცავს რძეს
არ შეიცავს: კვერცხი, თევზი, მოლუსკები, ხის თხილი, არაქისი, ხორბალი, სოია, საფუარი, წებოვანა, ქერი, ბრინჯი, არაგმო.
გაფრთხილება: შეინახეთ მჭიდროდ დახურულ ადგილას. კონტეინერი გრილ, მშრალ, ბავშვებისგან მოშორებით. არ გამოიყენოთ, თუ დამცავი ბეჭედი გატეხილია ან აკლია.
შემადგენლობა:
პორცია: 31 გ | ||
სერვისების რაოდენობა: 32 | ||
ერთ პორცია | დღიური ღირებულების % მოთხოვნილებები | |
კალორიები  ; | 125 | |
კალორიები ცხიმებიდან  ; | 5 | |
სულ ცხიმი   ; | 0,5 გ | 1% |
გაჯერებული ცხიმი | 0,5გ | 3% |
ქოლესტერინი | 15 მგ | 5% | სულ ნახშირწყლები | 3გ | 1% |
შაქარი | 1,5 გ | |
ცილა | 26გ | 52% |
ვიტამინი D (შრატისგან) | 10 სე | 3% |
კალციუმი (შრატისგან) | 90 მგ | 9% |
ფოსფორი (შრატისგან) | 70 მგ | 7% |
მაგნიუმი (შრატისგან) | 20 მგ | 5% |
ნატრიუმი (შრატისგან) | 100 მგ | 4% |
კალიუმი (შრატისგან) | 100 მგ | td>3% |
ტიპიური ამინომჟავის პროფილი თითო პორციაზე: | ||
ამინომჟავები | % ცილა | მგ |
ალანინი | 4.2% | 1100 მგ |
არგინინი | 2.3% | 610 მგ |
ასპარტინის მჟავა | 8,9% | 2315 მგ |
ცისტინი / ცისტეინი | 1.8% | 465 მგ |
გლუტამინის მჟავა | 15.1% | 3920 მგ |
გლიცინი | 1,6% | 405 მგ |
ჰისტიდინი | 1, 5% | 390 მგ |
ლიზინი | 8.0% | 2090 მგ |
მეთიონინი | 1.9% | 505 მგ |
ფენილალანინი | 2,7% | 690 მგ |
პროლინი | 4.9% | 1275 მგ |
სერინი | 4.3% | 1120 მგ |
ტრეონინი | 5.9% | 1530 მგ |
ტრიპტოფანი   ; | 1.4% | 370 მგ |
ტიროზინი | 2,5% | 640 მგ |
ამინომჟავები განზავებული ფილიალების ჯაჭვი | ||
იზოლეიცინი | 4,9% | 1265 მგ |
ლეიცინი | 9.2% | 2380 მგ |
ვალინი | 5.0% | 1290 მგ |
ცილის ფრაქციები | ||
ბეტა-ლაქტოგლობულინი | 60% | 15600 მგ |
გლიკომაკროპეპტიდები (GMP) | 15% | 3900 მგ |
ალფა-ლაქტალბუმინი | 15% | 3900 მგ |
პროტეაზა პეპტონი | 5 5.0% | 1300 მგ |
იმუნოგლობულინები (IgG) | 2.0% | 520 მგ |
შრატის ალბუმინები | <1% | 250 მგ |
მნიშვნელობები ეფუძნება შრატის ცილის იზოლატის გაანგარიშებას. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე