შრატის პროტეინი, ვანილი, Bluebonnet Nutrition, 840 გ
Არ არის საწყობში
შრატის ცილა – გლობულური ცილების კონცენტრატი, რომელიც მიიღება შრატისგან, კერძოდ, ყველის წარმოებაში.& nbsp; ვინაიდან ამ ტიპის ცილა მზადდება ბუნებრივი რძის პროდუქტებისგან, იგი გახდა ცილის და ამინომჟავების თითქმის შეუცვლელი წყარო ბოდიბილდერებისთვის. ამ ცილის ამინომჟავების ენერგიის გამომუშავების უნიკალური უნარის გამო, & nbsp; იგი გახდა ენერგიის შეუცვლელი წყარო მთელი ორგანიზმისთვის, განსაკუთრებით ფიზიკური დატვირთვის დროს. გარდა ამისა, შრატის ცილა არის ცისტეინისა და მეთიონინის (დნმ-ის სტაბილიზაცია გაყოფის დროს), არგინინისა და ლიზინის (სხეულის წონის მატება) წყარო, კალციუმი და გლუტამინი (იმუნური სისტემის გაუმჯობესება). დაწვრილებითი რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს საიტზე ბიოტუსში.
Bluebonnet Nutrition, Multi-Action Whey Life Whey Protein, ბუნებრივი ვანილის არომატი
გამოყენება: შეიკისთვის: 30 გრ (1 სკუპი) ფხვნილი შერეული 240 მლ ცივ წყალში /რძე/წვენი, შეანჯღრიეთ სანამ გლუვდება.
სხვა ინგრედიენტები: ცილის მატრიცა: (შრატის არადენატურირებული პროტეინის იზოლატი, დენატურირებული შრატის პროტეინის კონცენტრატი, კალციუმის კაზეინატი, მიცელარული კაზეინი), წვენების კონცენტრატები: ველური მოცვი, მოცვი, ქლიავი, ალუბალი, მარწყვი, ჟოლო, მოცვი, ყურძნის თესლისა და ჟოლოს თესლის ექსტრაქტები) ლერწმის კრისტალები, ყურძნისა და ფორთოხლის კონცენტრატები, მალტოდექსტრინი, ბუნებრივი ვანილის არომატი, შვრიის გუგუნა , MCT ზეთი, არაგენმოდიფიცირებული ლეციტინი, სტევია. შეიცავს: რძე, ხორბალი, სოია.
არ შეიცავს: კვერცხს, თევზს, მოლუსკს, ხის თხილს, არაქისი, ხორბალს, სოიას, საფუარი, წებოვანა, ქერი, ბრინჯი, არაგმო.
გაფრთხილება: შევინახოთ მჭიდროდ დალუქულ გრილ, მშრალ ადგილას ბავშვებისგან მოშორებით.  ; არ გამოიყენოთ, თუ დამცავი ბეჭედი გატეხილია ან აკლია.
კომპოზიცია: | ||
პორცია: 30 გ | ||
სერვისი: 28 | ||
ერთში ნაწილები | დღიური შემწეობის % მოთხოვნილებები | |
კალორიები | 100 | |
კალორიები ცხიმებიდან | 5 | |
სულ ცხიმი | 1გ | 1 % |
გაჯერებული ცხიმი | 0.5 g | 3% |
ქოლესტერინი   ; | 3 მგ | 1% |
სულ ნახშირწყლები | 7 გ | 2% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 2 გ | 7% |
შაქარი | 3გ | |
ცილა | 19 გ | 38% |
კალციუმი (რძისგან შრატი) | 90 მგ | 9% |
რკინა (შრატისა და კაზინისგან) | 0, 5 მგ | 3% |
ფოსფორი (შრატიდან) | 45 მგ | 5% |
მაგნიუმი (შრატისგან) | 15 მგ | 4% |
ნატრიუმი ( შრატისგან) | 45 მგ | 2 % |
კალიუმი (შრატისგან) | 175 მგ span> | 5% |
L-გლუტამინი (L -გლუტამინი და გლუტამინის პეპტიდები) | 500 მგ | * |
იმუნოგლობულინის ცილის კონცენტრატი | 200 მგ | * |
ნუკლეოტიდები (ციტიდინი, ადენოზინი, გუანოზინი და ურიდინის მონოფოსფატები) | 50 მგ | * |
სუპეროქსიდის დისმუტაზა / გლიადინის კომპლექსი (GliSODin) 25 ერთეული SOD | 25 მგ | ** |
ნაყოფის პოლიფენოლები: ხილი ველური მოცვი, ყურძენი , ფორთოხალი, მოცვი, ქლიავი, ალუბალი, მარწყვი, ჟოლო, მოცვი, ყურძნის თესლი და ჟოლოს თესლის ექსტრაქტები | 5 მგ span> | * |
* განსაზღვრული | ||
ტიპიური ამინომჟავის პროფილი თითო პორციაზე: | ||
ამინომჟავები | % პროტეინი | მგ |
ალანინი | 5.6% | 1055 მგ |
არგინინი | 2.4% | 456 მგ |
ასპარტინის მჟავა | 11.3% | 2140 მგ |
ცისტინი / ცისტეინი | 2,8% | 539 მგ |
გლუტამინის მჟავა | 18% | 3436 მგ |
გლიცინი | 1.9% | 359 მგ |
ჰისტიდინი | 1.9% | 360 მგ  ; |
ლიზინი | 10,2% | 1943 მგ |
მეთიონინი | 2.4% | 449 მგ |
ფენილალანინი | 3.3% | 627 მგ |
პროლინი | 6.4% | 1223 მგ |
სერინი | 5.1% | 962 მგ |
ტრეონინი | 7.3% | 1395 მგ |
ტრიპტოფანი | 3.4% | 640 მგ |
ტიროზინი | 3,4% | 640 მგ |
განშტოებული ჯაჭვის ამინომჟავები | ||
იზოლეიცინი | 7.3%  ; | 1385 მგ |
ლეიცინი | 11.2% | 2137 მგ |
ვალინი | 6.3% | 1205 მგ |
ცილის ფრაქციები | ||
ბეტა-ლაქტოგლობულინი | 43.8 % | 8760 მგ |
გლიკომაკროპეპტიდები ( GMP) | 20.3% | 4060 მგ |
ალფა-ლაქტალბუმინი | 15,2% | 3040 მგ |
იმუნოგლობულინები (IgG) | 4.8% | 960 მგ |
შრატის ალბუმინები | 3.4% | 680 მგ |
მნიშვნელობები ეფუძნება შრატის ცილის იზოლატის გაანგარიშებას. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე