შრატის პროტეინი, მწვანე ჩაი, ბუნებრივი ფაქტორები, 340 გრ
შრატის ცილა – გლობულური ცილების კონცენტრატი, რომელიც მიიღება შრატისგან, კერძოდ, ყველის წარმოებაში & nbsp; ვინაიდან ამ ტიპის ცილა მზადდება ბუნებრივი რძის პროდუქტებისგან, იგი გახდა ცილის და ამინომჟავების თითქმის შეუცვლელი წყარო ბოდიბილდერებისთვის. ამ ცილის ამინომჟავების ენერგიის გამომუშავების უნიკალური უნარის გამო, & nbsp; იგი გახდა ენერგიის შეუცვლელი წყარო მთელი ორგანიზმისთვის, განსაკუთრებით ფიზიკური დატვირთვის დროს. გარდა ამისა, შრატის ცილა არის ცისტეინისა და მეთიონინის (დნმ-ის სტაბილიზაცია გაყოფის დროს), არგინინისა და ლიზინის (სხეულის წონის მატება) წყარო, კალციუმი და გლუტამინი (იმუნური სისტემის გაუმჯობესება). უფრო დეტალური რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
ბუნებრივი ფაქტორები, შრატი ფაქტორები, 100% ნატურალური შრატის პროტეინი, მაჩა მწვანე ჩაი
გამოყენება: შეიკისთვის: 25 გრ (1 სკუპი) ფხვნილი შეურიეთ 180 მლ წყალს, შეანჯღრიეთ შეიკერში. გამოიყენეთ 1-3-ჯერ დღეში.
სხვა ინგრედიენტები: ნატურალური ვანილის არომატი, გუარის რეზინა, სოიო. არ შეიცავს: ხელოვნურ კონსერვანტებს, დამატკბობლებს, საღებავებს, სახამებელს, საფუარს, შაქარს. <. span style=' '>გაფრთხილება: შეინახეთ მჭიდროდ დახურულ გრილ, მშრალ, ბავშვებისთვის მიუწვდომელ ადგილას. არ გამოიყენოთ, თუ დამცავი ბეჭედი გატეხილია ან აკლია.
პორცია: 25გ | ||
სერვისები: 13 | ||
ერთ პორცია | <ძლიერი>დღიური ღირებულების % მოთხოვნილებები | |
კალორიები  ; | 90 | |
ცხიმის კალორია  ; | 10 | |
სულ ცხიმი   ; | 1გ | 2% |
გაჯერებული ცხიმები | 0,5 გ | 3% |
სულ ნახშირწყლები | 2 გ | <1% |
ქოლესტერინი | 50 მგ | 17% |
შაქარი | 2 გ | ** |
ცილა | 17 გ | 34% |
კალციუმი | 90 მგ | 8% |
ფოსფორი | 85 მგ | 8% |
მაგნიუმი | 20 მგ | 4% |
ნატრიუმი | 50 მგ | 2 % |
შრატის პროტეინის კონცენტრატი, რძის იზოლატი (მიკროფილტრირებული, დენატურირებული) | 22 მგ | &ხანჯალი; |
მწვანე ჩაის ექსტრაქტი (ფოთოლი) | 1000 მგ | ** | შერეული ფერმენტი | 42 მგ | ** |
სტივიას ფოთლის ექსტრაქტი | 44 მგ | ** |
ბრომელენი | 28 მგ | ** |
ფხვნილი ფერმენტი (პროტეაზა, პაპაინი, ლიპაზა) | 14 მგ | ** |
** დღიური მოთხოვნა დადგენილი არ არის. | ||
შრატის ცილის მიკროფრაქციები: | ||
ბეტა-ლაქტოგლობულინი | 32% | |
ალფა-ლაქტალბუმინი |   ; | 11% |
გლიკომაკროპეპტიდები | 6% | |
იმუნოგლობულინი | 1.9% | |
ალბომი | 11% | |
ლაქტოფერინი | 1.6% | |
ამინომჟავები თითო პორციაზე: | ||
ალანინი | 0,7 გ | |
არგინინი | 0,3 გ | |
ასპარტინის მჟავა | 1,5 გ | |
ცისტეინი | 0.4 გ | |
გლუტამინის მჟავა | 2,3 გ | |
გლიცინი | 0,3 გ | |
ჰისტიდინი | 0,2 გ | |
იზოლეიცინი | 0,7 გ | |
ლეიცინი | 1,5 გ | |
ლიზინი | 1.3 გ | |
მეთიონინი | 0,3 გ | |
ფენილალანინი  ; | 0,4 გ | |
პროლინი | 0,8 გ | |
სერინი | 0,6 გ | თრეონინი | 0,9 გ |
ტრიპტოფანი | 0,2 გ | |
ტიროზინი | 0,4 გ | |
ვალინი | 0,6 გ |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე