პომიდვრის ხმელი ნახევრები, ნატურალური მწვანე, 50 გრ
ხმელი პომიდორი, ნახევრად
ადამიანები, რომლებიც იცავენ ჯანსაღ დიეტას, მაგრამ ამავდროულად სურთ როგორმე გაამრავალფეროვნონ ყოველდღიური მენიუ, აუცილებლად უნდა მიაქციოთ ყურადღება ჩირ პომიდორზე. ამ პროდუქტს აქვს დაბალი კალორიული შემცველობა და საკვები ნივთიერებების მაღალი შემცველობა, რომელიც ადამიანს ყოველდღიურად სჭირდება. გამხმარი პომიდორი გამოიყენება ხორცის კერძების, თევზის კერძების, სალათების მოსამზადებლად, ასევე მისგან მზადდება სხვადასხვა ღვეზელები და სოუსები. პომიდორი მდიდარია C ვიტამინით, კალიუმით, ფოლიუმის მჟავით და K ვიტამინით. პომიდორი ღირებულია, რადგან ის არის ძლიერი ანტიოქსიდანტის ლიკოპენის მთავარი წყარო, რომელიც ამცირებს გულის დაავადებების და კიბოს რისკს. Biotus-ის ვებგვერდზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
პომიდვრის რეცეპტი ზეთში სუნელით ცივი წყლით. .
შედეგი არის ტკბილი პომიდორი აყვავებულ რბილობით:გაასველეთ გამხმარი პომიდორი ერთი ღამის გასამდიდრებლად. გასახდელი: სანელებლებისა და მარილის ნარევი (მაგალითად, ორეგანო + პეპერონჩინო (ჩილი), ან როზმარინი + დაქუცმაცებული ნიორი, რეჰანი, კამა). ქილას ფსკერზე დებენ დრესინგის ფენას – შემდეგ პომიდვრის ფენას, დაფარული დრესინგით და ა.შ. ზევით. დაასხით ზეითუნის ზეთი, რომ მთლიანად დაიფაროს პომიდორი, ზედმეტი ჰაერი მოიცილოთ. დახურეთ სახურავი და დატოვეთ მინიმუმ 2 კვირა. გამოიყენება როგორც სალათების ძალიან გემრიელი და სურნელოვანი დანამატი, ღვეზელების შიგთავსი და ა.შ.
სხვა ინგრედიენტები:
100% გამხმარი პომიდორი.პომიდორი ინარჩუნებს ყველა თავის სასარგებლო ნივთიერებას კონცენტრირებულ ფორმაში, როგორც ასევე ახალი პომიდვრის ფერი, გემო და არომატი.
გაფრთხილებები:
შევინახოთ გრილ, მშრალ ადგილას.
პომიდვრის რეცეპტი ზეთში სანელებლებით:
გამშრალი პომიდორი დაასველეთ ღამით ცივ წყალში. შედეგი არის ტკბილი პომიდორი, აყვავებულ რბილობით და მდიდარი არომატით. გასახდელი: სანელებლებისა და მარილის ნარევი (მაგალითად, ორეგანო + პეპერონჩინო (ჩილი), ან როზმარინი + დაქუცმაცებული ნიორი, რეჰანი, კამა). ქილას ფსკერზე დებენ დრესინგის ფენას – შემდეგ პომიდვრის ფენას, დაფარული დრესინგით და ა.შ. ზევით. დაასხით ზეითუნის ზეთი, რომ მთლიანად დაიფაროს პომიდორი, ზედმეტი ჰაერი მოიცილოთ. დახურეთ სახურავი და დატოვეთ მინიმუმ 2 კვირა. გამოიყენება როგორც სალათების ძალიან გემრიელი და სურნელოვანი დანამატი, ღვეზელების შიგთავსი და ა.შ.
კომპოზიცია: | ||
სერვისის ზომა: 10 გ | ||
კონტეინერში: 5 | ||
ერთი პორცია | % ყოველდღიური მოთხოვნილებიდან | |
კალორიები | 258 | |
ცილები | 14.1გ |   ; |
ცხიმები | 3.0 გ | |
ნახშირწყლები | 43,5გ |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე