Vegetarian Enzymes, Bluebonnet Nutrition, 180 კაფსულა
საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები (ფერმენტები) ანადგურებს სამ ძირითად საკვებ ნივთიერებას: ცილებს, ცხიმებს და ნახშირწყლებს. ძირითადად ყველაფერს, რასაც ვჭამთ. ისინი მონაწილეობენ თითქმის ყველა ქიმიურ რეაქციაში, რომელიც ხდება ორგანიზმში.
საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები – ესენი არიან დამხმარეები კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის, სანერწყვე ჯირკვლების, კუჭისა და პანკრეასის მუშაობაში. რაც უფრო მეტია ბაღისა და ბოსტანიდან მიღებული ნატურალური ნედლეულის პროდუქტები მაგიდაზე, მით უფრო მეტად მიიღებს თქვენი ორგანიზმი საჭირო ფერმენტებს. 50 გრადუსზე ზემოთ თერმული დამუშავებით ფერმენტები განადგურებულია. რამდენად ხშირად ვჭამთ უმი ბოსტნეულს და ხილს…?
მაგრამ სხვადასხვა დაავადებების უმეტესობას კუჭ-ნაწლავის ტრაქტით ვიღებთ. და მარტივი სიტყვებით: აუცილებელი ფერმენტების ნაკლებობის გამო ორგანიზმს უბრალოდ არ შეუძლია & nbsp; სრულად გადაამუშავებს საკვებს. ექიმები აცხადებენ, რომ ზოგიერთი ადამიანი უკვე 35 წლისაა & nbsp; კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის ფერმენტული სისტემა იმდენად გადატვირთულია, რომ ამ ასაკში ხშირად უვითარდებათ: შაქრიანი დიაბეტი, სიმსუქნე, ქრონიკული გასტრიტი, კოლიტი, პანკრეატიტი. ჯანმრთელობის შესანარჩუნებლად რეგულარულად უნდა მიიღოთ ფერმენტების შემცველი ბიოლოგიურად აქტიური საკვები დანამატები. მას ექნება ანთების საწინააღმდეგო ეფექტი. უფრო დეტალური რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
Bluebonnet Nutrition, სრული სპექტრის ოპტიმალური ფერმენტები
გამოყენება: 1 კაფსულა ჭამის წინ.
D სხვა ინგრედიენტები: ჭარხლის ფესვის ბოჭკოვანი, მაგნიუმის სტეარატი.
100% კოშერის ბოსტნეულის კაფსულები.
შეიცავს სულფიტებს (პაპაიას).
არ შეიცავს: საფუარს, კვერცხს, წებოვანს, სიმინდის, სოიოს ან ხორბალს. ასევე შაქარი, სახამებელი, მარილი, კონსერვანტები, ფერები ან დამატკბობლები.
გაფრთხილება:<. / p>
არ მიიღოთ კუჭის ტკივილის ან წყლულის შემთხვევაში.
კომპოზიცია: | ||
სერვისი: 1 კაფსულა | ||
თითო პორცია | დღიურის% მოთხოვნა | |
პაპაინი (1,25 მილიონი FCC PU) | 25 მგ | * |
ანისის თესლი | 22,5 მგ | * |
ბრომელაინი (640000 FCC PU) | 21.3 მგ | * |
ამილაზა (2125 DU) | 21 მგ | * |
პროტეაზა 4.5 (7500 HUT) | 12.5 მგ | * |
ნარევი (ცელულაზა, გლუკანაზა და ფიტაზა) (200 MU) | 10 მგ | * |
გლუკოამილაზა (AGU 4.5) | 10 მგ | * |
ლიპაზა (94 FIP) | 9.4 მგ | * |
ცელულაზა (150 c.u.) | 3.8 მგ | * |
* ყოველდღიური მოთხოვნა დადგენილი არ არის. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე