ფერმენტირებული ბაქტერიული Bifivit, VIVO, 4 ფლაკონი
მაწონის ბაქტერიული ბიფივიტი, VIVO - არის ბიფიდუსისა და ლაქტობაცილების წყარო სახლის მომზადების შემქმნელის სახით. მაწონს აქვს ბუნებრივი გემო და ბევრი სასარგებლო თვისება ბავშვისთვის. ბიფიტი ძალიან მარტივი მოსამზადებელია და ის შესანიშნავი ფერმენტირებული რძის პროდუქტია ბავშვის რაციონში პირველად შესატანად. ბიფივიტი შეიცავს მეგობრულ ბაქტერიებს, რომლებიც რძესთან შეხებისას აქტიურად მრავლდებიან და ხდიან პროდუქტს სქელ, ნაზი ტექსტურით, მარცვლების გარეშე, ბუნებრივი და სასიამოვნო გემოთი. ნებისმიერი ასაკის ბავშვებს მოეწონებათ ბიფიტის მაწონის დამატება, როგორც დამატებითი საკვები ან ფერმენტირებული რძის პროდუქტი.
ბიოტუსის ვებსაიტზე, თქვენ შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ დატკბეთ ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
VIVO, Bifivit ბაქტერიული შემქმნელი, 4 ბოთლი.
რეკომენდებული გამოყენება: თბილ რძეში (40 °C - ოდნავ თბილი ვიდრე სხეული ) გააზავებს 1 ბოთლ VIVO სტარტერს. ქვაბი ფრთხილად შემოახვიეთ დიდ პირსახოცში, რომ ნარევი თბილი იყოს. გააჩერეთ დუღილისთვის 6-8 საათის განმავლობაში თბილ ადგილას. როდესაც პროდუქტი შესქელდება, გააგრილეთ მაცივარში. შესაძლებელია ხელახლა დადუღება და სუფთა სახით გამოყენება.
გაფრთხილება:შენახვა მაცივარში (+2..+6 ტემპერატურაზე) - 12 თვე. არ გამოიყენოთ ლაქტოზას ინდივიდუალური შეუწყნარებლობის შემთხვევაში. 1 წლამდე ბავშვის გამოყენებამდე გაიარეთ კონსულტაცია ექიმთან. პროდუქტის რაოდენობა ბავშვის ერთჯერადი კვებისთვის მითითებულია ინსტრუქციებში. შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში. პაკეტის გახსნის შემდეგ გამოიყენეთ პროდუქტი დაუყოვნებლივ. პროდუქტის შენახვა ღია შეფუთვაში დაუშვებელია. ტრანსპორტირებისას დასაშვებია შენახვის ტემპერატურულ რეჟიმში გადახრა, ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს +30°C 10 დღის განმავლობაში.
სერვისის ზომა: 1 ფლაკონი | |
| ოდენობა 100 გ-ზე |
კალორიები | 276 |
ცხიმები | 0,5 გ |
ცილები | 8.0 გ |
ნახშირწყლები | 60.0 გ |
| რაოდენობა 1.0 გ პროდუქტზე |
ცოცხალი ბაქტერიების რაოდენობა | 1 x 10 9 CFU |
Bifidobacterium lactis (2 შტამი) |
|
Bifidobacterium infantis |
|
Lactobacillus bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus (2 შტამი) |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus paracasei |
|
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე