ბაქტერიული დამწყები იოგურტი, VIVO, 4 ფლაკონი
ბაქტერიული იოგურტი, VIVO- არის ბიფიდუსისა და ლაქტობაცილების წყარო ხელნაკეთი იოგურტის სტარტერის სახით. მაწონს აქვს ბუნებრივი გემო და ბევრი სასარგებლო თვისება როგორც ბავშვებისთვის, ასევე მოზრდილებისთვის. იოგურტი ძალიან მარტივი მოსამზადებელია და ის შესანიშნავი ფერმენტირებული რძის პროდუქტია მთელი ოჯახის დიეტისთვის. იოგურტი შეიცავს მეგობრულ ბაქტერიებს, რომლებიც რძესთან შეხებისას აქტიურად მრავლდებიან და ხდიან პროდუქტს სქელ, ნაზი ტექსტურით, მარცვლების გარეშე, ბუნებრივი და სასიამოვნო გემოთი. ვიტამინების, მიკროელემენტების და ბუნებრივი წარმოშობის ამინომჟავების მაღალი შემცველობის მქონე იოგურტის რეგულარული მოხმარება ხელს უწყობს ორგანიზმის ნორმალურ ფუნქციონირებას, კუჭ-ნაწლავის დაავადებების პროფილაქტიკას. შესანიშნავი პროდუქტი დანამატების გარეშე, ყოველდღიური გამოყენებისთვის მთელი ოჯახისთვის, სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ დაამატოთ თქვენი საყვარელი ხილი.
ბიოტუსის ვებსაიტზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ სრულყოფილად მიიღოთ. ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
VIVO, ბაქტერიული იოგურტის შემქმნელი, 4 ფლაკონი.
რეკომენდებული გამოყენება: თბილ რძეში (1-3 ლიტრი) (40°) C - ოდნავ თბილი ვიდრე სხეული) დაამატეთ სტარტერის 1 ფლაკონი. საფუძვლიანად აურიეთ, ტაფა გადაიტანეთ დიდ პირსახოცში, რომ ნარევი თბილი იყოს. გააჩერეთ დუღილისთვის 6-8 საათის განმავლობაში თბილ ადგილას. როცა პროდუქტი შესქელდება, გააგრილეთ მაცივარში და თქვენი იოგურტი მზად არის!
გაფრთხილება:შევინახოთ მაცივარში (+2..+6-ზე) - 12 თვეების. არ გამოიყენოთ ლაქტოზას ინდივიდუალური შეუწყნარებლობის შემთხვევაში. 1 წლამდე ბავშვის გამოყენებამდე გაიარეთ კონსულტაცია ექიმთან. პროდუქტის რაოდენობა ბავშვის ერთჯერადი კვებისთვის მითითებულია ინსტრუქციებში. შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში. პაკეტის გახსნის შემდეგ გამოიყენეთ პროდუქტი დაუყოვნებლივ. პროდუქტის შენახვა ღია შეფუთვაში დაუშვებელია. ტრანსპორტირებისას დასაშვებია შენახვის ტემპერატურულ რეჟიმში გადახრა, ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს +30°C 10 დღის განმავლობაში.
სერვისის ზომა: 1 პაკეტი | |
| 100 გ-ზე რაოდენობა |
კალორიები | 276 |
ცხიმები | 0.5გ |
ციყვი | 8.0გ |
ნახშირწყლები | 60.0გ |
| ინგრედიენტები: |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bifidobacterium lactis |
|
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე