ფერმენტირებული ბაქტერიული პრობიო იოგურტი, VIVO, 4 ფლაკონი
ბაქტერიული მაწონი Probio Yoghurt, VIVO არის ბიფიდუსისა და ლაქტობაცილების წყარო ხელნაკეთი იოგურტის მაწონის შემქმნელის სახით. მაწონს აქვს ბუნებრივი გემო და ბევრი სასარგებლო თვისება როგორც ბავშვებისთვის, ასევე მოზრდილებისთვის. პრობიო იოგურტი ძალიან მარტივი მოსამზადებელია და შესანიშნავი ფერმენტირებული რძის პროდუქტია მთელი ოჯახისთვის. პრობიო იოგურტი შეიცავს მეგობრულ ბაქტერიებს, რომლებიც რძესთან შეხებისას აქტიურად მრავლდებიან და ხდიან პროდუქტს სქელ, ნაზი ტექსტურით, მარცვლების გარეშე, ბუნებრივი და სასიამოვნო გემოთი. შესანიშნავი პროდუქტი დანამატების გარეშე მთელი ოჯახის ყოველდღიური გამოყენებისთვის, სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ დაამატოთ თქვენი საყვარელი ხილი. და იმუნური სისტემის გაძლიერება.
ბიოტუსის ვებსაიტზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
VIVO, Probio Yoghurt. ბაქტერიული სასტარტო კულტურა, 4 ბოთლი.
რეკომენდებული გამოყენება: თბილ რძეში (1-3 ლიტრი) (40°C - ოდნავ თბილი ვიდრე სხეული) დაამატეთ 1 ფლაკონი საწყისი კულტურის . საფუძვლიანად აურიეთ, ტაფა გადაიტანეთ დიდ პირსახოცში, რომ ნარევი თბილი იყოს. გააჩერეთ დუღილისთვის 6-8 საათის განმავლობაში თბილ ადგილას. როცა პროდუქტი შესქელდება, გააგრილეთ მაცივარში და თქვენი იოგურტი მზად არის!
გაფრთხილება:შევინახოთ მაცივარში (+2..+6-ზე) - 12 თვეების. არ გამოიყენოთ ლაქტოზას ინდივიდუალური შეუწყნარებლობის შემთხვევაში. 1 წლამდე ბავშვის გამოყენებამდე გაიარეთ კონსულტაცია ექიმთან. პროდუქტის რაოდენობა ბავშვის ერთჯერადი კვებისთვის მითითებულია ინსტრუქციებში. შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში. პაკეტის გახსნის შემდეგ გამოიყენეთ პროდუქტი დაუყოვნებლივ. პროდუქტის შენახვა ღია შეფუთვაში დაუშვებელია. ტრანსპორტირებისას დასაშვებია შენახვის ტემპერატურულ რეჟიმში გადახრა, ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს +30°C 10 დღის განმავლობაში.
სერვისის ზომა: 1 ბოთლი | |
| 100 გ-ზე რაოდენობა |
კალორიები | 276 |
ცხიმები | 0.3გ |
ციყვი | 4.0გ |
ნახშირწყლები | 70.0გ |
| ინგრედიენტები: |
რაოდენობა ცოცხალი ბაქტერიები 1 გ | ≥1 x 10 9 CFU |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus (2 შტამი) |
|
Bifidobacterium lactis (2 შტამი) |
|
Lactobacillus casei |
|
Lactobacillus rhamnosus |
|
Lactobacillus paracasei |
|
Bifidobacterium infantis |
|
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე