ფერმენტირებული ბაქტერიული Vitalakt, VIVO, 4 ფლაკონი
მაწონის ბაქტერიული Vitalact, VIVO - არის ბიფიდუსისა და ლაქტობაცილების წყარო ხელნაკეთი იოგურტის სტარტერის სახით. მაწონს აქვს ბუნებრივი გემო და ბევრი სასარგებლო თვისება როგორც ბავშვებისთვის, ასევე მოზრდილებისთვის. Vitalact ძალიან მარტივი მოსამზადებელია და შესანიშნავი ფერმენტირებული რძის პროდუქტია მთელი ოჯახისთვის. Vitalactშეიცავს მეგობრულ ბაქტერიებს, რომლებიც რძესთან შეხებისას აქტიურად მრავლდებიან და ხდიან პროდუქტს სქელ, ნაზი ტექსტურით, მარცვლების გარეშე, ბუნებრივი და სასიამოვნო გემოთი. ვიტამინების, მიკროელემენტების და ბუნებრივი წარმოშობის ამინომჟავების მაღალი შემცველობის მქონე იოგურტის რეგულარული მოხმარება ხელს უწყობს ორგანიზმის ნორმალურ ფუნქციონირებას, კუჭ-ნაწლავის დაავადებების პროფილაქტიკას. შესანიშნავი პროდუქტი მთელი ოჯახისთვის, სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ დაამატოთ თქვენი საყვარელი ხილი.
ბიოტუსის ვებსაიტზე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ და გაეცნოთ პროდუქტებს, არამედ მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან. .
VIVO, Vitalact ბაქტერიული შემქმნელი, 4 ბოთლი.
რეკომენდებული გამოყენება: თბილ რძეში (1-3 ლიტრი) (40 °C - ოდნავ თბილი ვიდრე სხეული), დაამატეთ 1 ბოთლი სტარტერი. საფუძვლიანად აურიეთ, ტაფა გადაიტანეთ დიდ პირსახოცში, რომ ნარევი თბილი იყოს. გააჩერეთ დუღილზე 6-8 საათი თბილ ადგილას.
გაფრთხილება:შევინახოთ მაცივარში (+2..+6 ტემპერატურაზე) - 12 თვე. არ გამოიყენოთ ლაქტოზას ინდივიდუალური შეუწყნარებლობის შემთხვევაში. 1 წლამდე ბავშვის გამოყენებამდე გაიარეთ კონსულტაცია ექიმთან. პროდუქტის რაოდენობა ბავშვის ერთჯერადი კვებისთვის მითითებულია ინსტრუქციებში. შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში. პაკეტის გახსნის შემდეგ გამოიყენეთ პროდუქტი დაუყოვნებლივ. პროდუქტის შენახვა ღია შეფუთვაში დაუშვებელია. ტრანსპორტირებისას დასაშვებია შენახვის ტემპერატურულ რეჟიმში გადახრა, ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს +30°C 10 დღის განმავლობაში.
სერვისის ზომა: 1 ბოთლი | |
| 100 გ-ზე რაოდენობა |
კალორიები | 276 |
ცხიმები | 0.5გ |
ციყვი | 8.0გ |
ნახშირწყლები | 60.0გ |
| ოდენობა 1,0 გ პროდუქტზე |
რძემჟავა ბაქტერიების კონცენტრაცია | 1 x 10 9 cfu |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bifidobacterium lactis |
|
Lactococcus lactis ssp. cremoris |
|
Lactococcus lactis ssp. lactis |
|
Lactococcus lactis ssp. lactis var. დიაცეტილაქტი |
|
მიკროფლორა კეფირის მარცვლები |
|
Lactobacillus ssp. კეფირის საფუარი |
|
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე