შრატის პროტეინი, Bluebonnet Nutrition, შოკოლადი, 840 გ
Არ არის საწყობში
Საწყობში (მთავრდება)
შრატის ცილა – გლობულური ცილების კონცენტრატი, რომელიც მიიღება შრატისგან, კერძოდ, ყველის წარმოებაში.& nbsp; ვინაიდან ამ ტიპის ცილა მზადდება ბუნებრივი რძის პროდუქტებისგან, იგი გახდა ცილის და ამინომჟავების თითქმის შეუცვლელი წყარო ბოდიბილდერებისთვის. ამ ცილის ამინომჟავების ენერგიის გამომუშავების უნიკალური უნარის გამო, & nbsp; იგი გახდა ენერგიის შეუცვლელი წყარო მთელი ორგანიზმისთვის, განსაკუთრებით ფიზიკური დატვირთვის დროს. გარდა ამისა, შრატის ცილა არის ცისტეინისა და მეთიონინის (დნმ-ის სტაბილიზაცია გაყოფის დროს), არგინინისა და ლიზინის (სხეულის წონის მატება) წყარო, კალციუმი და გლუტამინი (იმუნური სისტემის გაუმჯობესება). დაწვრილებითი რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს საიტზე ბიოტუსში.
Bluebonnet Nutrition, Multi-Action Whey of Life Protein, ბუნებრივი შოკოლადის არომატი
როგორ გამოვიყენოთ: როგორც კოქტეილი: შეურიეთ 30 გრ (1 სკუპი) ფხვნილი 240 მლ ცივ წყალს/რძეს/წვენს, შეანჯღრიეთ ერთგვაროვნებამდე.
სხვა ინგრედიენტები: პროტეინის მატრიცა: (შრატის არადენატურირებული პროტეინის იზოლატი, დენატურირებული შრატის პროტეინის კონცენტრატი, კალციუმის კაზეინატი, მიცელარული კაზეინი), წვენის კონცენტრატები: ველური მოცვი, მოცვი, ქლიავი, ალუბალი, მარწყვი, ჟოლო, მოცვი, ყურძნის თესლისა და ჟოლოს თესლის ექსტრაქტები) ლერწმის კრისტალები, ყურძნის და ფორთოხლის კონცენტრატები, ჰოლანდიური კაკაო, მალტოდექსტრინი, ბუნებრივი დამატკბობელი შოკოლადი, შვრიის ქატო, აკაციის რეზინა, ცელულოზა, MCT ზეთი ლეციტინი, სტევია . შეიცავს: მ რძე, ხორბალი, სოია.
არ შეიცავს: კვერცხს, თევზს, მოლუსკს, ხის თხილს, არაქისის, საფუარი, წებოვანა, ქერი, ბრინჯი, არაგმო.
გაფრთხილება: შევინახოთ მჭიდროდ დალუქულ გრილ, მშრალ ადგილას ბავშვებისგან მოშორებით.  ; არ გამოიყენოთ, თუ დამცავი ბეჭედი გატეხილია ან აკლია.
საფონდო: | ||
პორცია: 30გ | ||
სერვისები: 28 | ||
ერთ პორცია /span> | დღიური შემწეობის % საჭიროება | |
კალორიები | 100 | |
კალორიები ცხიმიდან | 5 | |
სულ ცხიმი | 1 გ | 1% |
გაჯერებული ცხიმი | 0,5 გ | 3% |
ქოლესტერინი | 3 მგ | 1% |
სულ ნახშირწყლები | 7გ | 2% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 2 გ | 7% |
შაქარი  ; | 3გ | |
ცილა | 19გ | 38% |
კალციუმი (შრატისგან) | 90 მგ | 9% |
რკინა (შრატისა და კაზეინისგან) | 0,5 მგ | 3% |
ფოსფორი (შრატისგან) | 45 მგ | 5% |
მაგნიუმი (შრატისგან) | 15 მგ | 4% |
ნატრიუმი (შრატისგან) | 45 მგ | 2% |
კალიუმი (შრატისგან) | 175 მგ | 5% |
L-გლუტამინი (L-გლუტამინი და გლუტამინის პეპტიდები) | 500 მგ | * |
იმუნოგლობულინის ცილის კონცენტრატი | 200 მგ | * |
ნუკლეოტიდები (ციტიდინი, ადენოზინი, გუანოზინის და ურიდინის მონოფოსფატები) | 50 მგ | * |
სუპეროქსიდის დისმუტაზა / გლიადინის კომპლექსი (GliSODin) 25 ერთეული SOD | 25 მგ | ** |
ხილის პოლიფენოლები: ხილი ველური მოცვი, ყურძენი, ფორთოხალი, მოცვი, ქლიავი, ალუბალი, მარწყვი, ჟოლო, მოცვი, ყურძნის თესლი და ჟოლოს თესლის ექსტრაქტები | 5 მგ | * |
* ყოველდღიური მოთხოვნა დადგენილი არ არის | &nbs p; | |
  ; | ||
ტიპიური ამინომჟავის შემადგენლობა თითო პორციაზე: | ||
ამინომჟავები | % ცილა | მგ |
ალანინი | 5.6% | 1055 მგ |
არგინინი | 2.4% | 456 მგ |
ასპარტინის მჟავა | 11.3% | 2140 მგ |
2.8% | 539 მგ | |
გლუტამინის მჟავა | 18% | 3436 მგ |
გლიცინი | 1.9% | 359 მგ |
ჰისტიდინი | 1.9 % | 360 მგ |
ლიზინი | 10.2% | 1943 მგ |
მეთიონინი | 2.4% | 449 მგ |
ფენილალანინი | 3.3% | 627 მგ |
პროლინი | 6.4% | 1223 მგ |
სერინი | 5.1% | 962 მგ |
ტრეონინი | 7.3% | 1395 მგ |
ტრიპტოფანი | 3.4% | 640 მგ |
ტიროზინი | 3.4% | 640 მგ |
განშტოებული ჯაჭვის ამინომჟავები | ||
იზოლეიცინი | 7.3% | 1 385 მგ|
ლეიცინი | 11.2% | 2137 მგ |
ვალინი | 6,3% | 1205 მგ |
ცილის ფრაქციები | ||
ბეტა-ლაქტოგლობულინი | 43.8% | 8760 მგ |
გლიკომაკროპეპტიდები (GMP) | 20.3% | 4060 მგ |
ალფა-ლაქტალბუმინი | 15.2% | 3040 მგ |
იმუნოგლობულინები (IgG) &n bsp; | 4.8% | 960 მგ |
შრატის ალბუმინები | 3.4% | 680 მგ |
მნიშვნელობები ეფუძნება შრატის ცილის გაანგარიშებას იზოლირება. | td> |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე