პურის მიქსი (გლუტენის გარეშე), პურის მიქსი, Bob's Red Mill, 453 გრამი
Არ არის საწყობში
ხელნაკეთი პურის მიქსი (გლუტენის გარეშე) შეიძლება დამზადდეს ხელით ან პურის აპარატში. ეს ნარევი სპეციალურად შექმნილია მათთვის, ვინც მგრძნობიარეა გლუტენის მიმართ ან შეიძლება გამოიყენოს ყველას სურვილის შემთხვევაში. გამოცხობის შედეგია ტენიანი, არომატული პური, რომელიც იდეალურია სენდვიჩებისთვის, ტოსტებისთვის, პურის ნამცხვრებისთვის, ტოსტებისთვის და სხვა კერძებისთვის. ნარევი შეიცავს ცხვრის ფქვილს, კარტოფილის სახამებელს, სიმინდის სახამებელს, სორგოს ფქვილს, ტაპიოკას, აორთქლებულ ლერწმის წვენს, შვრიის ფაფას, ქსანთანის რეზინას, კარტოფილის ფქვილს, ზღვის მარილს, გუარის რეზინას, სოიოს ლეციტინს და საფუარის შეფუთვას. Biotus-ის ვებგვერდზე ასევე შეგიძლიათ არა მხოლოდ შეიძინოთ, არამედ გაეცნოთ პროდუქტებს, მიიღოთ სრული ინფორმაცია ჩვენი კონსულტანტებისგან.
Bob's Red Mill, Homemade Wonderful Bread Mix, გლუტენის გარეშე
ჩვეულებრივი ღუმელისთვის, პურის გამოცხობის რეცეპტი:
1 2/3 ჭიქა თბილი წყალი ან რძე (ძროხის, ბრინჯი, სოიო) 1 მთლიანი კვერცხი პლუს საკმარისი ცილა დაახლოებით 3/4 ჭიქა 1/4 ჭიქა გამდნარი კარაქი ან მცენარეული ზეთი 1 ჩაის კოვზი ვაშლის სიდრი ძმარი
ცალკე თასში აურიეთ საფუარი თბილ რძეში, გააჩერეთ 5 წუთი. დაუმატეთ კვერცხი, გამდნარი კარაქი, ძმარი და საფუარი-რძის ნარევი და აურიეთ პურის ნარევისთვის საშუალო სიჩქარით 3 წუთის განმავლობაში. ცომი მოათავსეთ ზეთიან ფორმაში დაახლოებით 25-35 წუთის განმავლობაში, რომ ადუღდეს. აცხვეთ 60-65 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსზე. დააფარეთ სახურავი კიდევ 10 წუთის განმავლობაში, რათა არ მოხდეს ზედმეტი შეფერილობა. მზადყოფნის შესამოწმებლად პურს ფრჩხილით დააჭერით. მკვეთრი, მყარი ხმა მიუთითებს სწორად გამომცხვარ პურზე. გააგრილეთ სანამ არ დაჭრით.
პურის გამოცხობა პურის აპარატში
1 2/3 ჭიქა თბილი წყალი ან რძე (ძროხა, ბრინჯი, სოია) 1 მთლიანი კვერცხი პლუს საკმარისი ცილა დაახლოებით 3/4 ჭიქა 1/4 ჭიქა გამდნარი კარაქი ან მცენარეული ზეთი 1 ჩაის კოვზი ვაშლის ძმარი
ყველა ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურაზე. მიჰყევით თქვენს კონკრეტულ ინსტრუქციას საფუარის, თხევადი და მშრალი ინგრედიენტების სწორი თანმიმდევრობით დასამატებლად. რძე, კვერცხი, გამდნარი კარაქი და ძმარი კარგად აურიეთ ერთმანეთში, სანამ პურის მანქანას დაამატებთ. აირჩიეთ პურის გამოცხობის რეჟიმი. ამოიღეთ პური პურის საცხობიდან და გააგრილეთ სანამ არ დაჭრით.
სხვა ინგრედიენტები:გარბანზოს ლობიო (ფქვილი), კარტოფილის სახამებელი. , სიმინდის სახამებელი, თეთრი სორგოს ფქვილი, ტაპიოკას ფქვილი, შაქრის ლერწმის წვენი, ლობიოს ფავა (ფქვილი), ქსანთანის რეზინა, მშრალი საფუარი, კარტოფილის ფქვილი, ზღვის მარილი, გუარის რეზინა, სოიოს ლეციტინი.
შეინახე გრილ, მშრალ ადგილას.
კომპოზიცია: | |||
სერვირება: 1 პორცია (28გრ ნაზავი) | |||
პორცია თითო კონტეინერზე:16 | |||
ოდენობა თითო სერვისზე: | ნარევი | მომზადებულია | |
კალორიები | 100 | 130 | |
კალორიები ცხიმიდან | 5 | 30 | |
დღიურის% მნიშვნელობა** | |||
სულ ცხიმი | 0 გ * | 0% | 5% |
გაჯერებული ცხიმი | 0 გ | 0% | 10% |
ტრანს ცხიმები | 0 გ | ||
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% | 7% |
ნატრიუმი | 270 მგ | 11% | 12% |
სულ ნახშირწყლები | 21გ | 7% | 7% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 2 გ | 8% | 8% |
შაქარი | 2 გ | ||
ცილა | 3 გ | ||
ვიტამინი A | 0% | 2% | |
ვიტამინი C | 0% | 0% | |
კალციუმი | 0% | 2% | |
რკინა | 4% | 6% | |
* ჯამი მიქსში . ** ყოველდღიური ღირებულებები ეფუძნება 2000 კალორიულ დიეტას. თქვენი დღიური მნიშვნელობები შეიძლება იყოს უფრო მაღალი ან დაბალი, თქვენი კალორიების საჭიროებიდან გამომდინარე. |
კალორიები: | 2000 | 2500 | |
სულ ცხიმი | ნაკლები | 65გრ | 80 გ |
ცხიმიანი | ნაკლები span> | 20გ | 25გ |
ქოლესტერინი | მე ნაკლები | 300 მგ | 300 მგ |
ნატრიუმი | ნაკლები | 2400 მგ | 2,400 მგ |
სულ ნახშირწყლები | 300 გ | 375 გ | |
დიეტური ბოჭკოვანი | 25გ | 30გ span> |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე