კაიენის წიწაკა, ბუნებრივი ფაქტორები, 470 მგ, 90 კაფსულა
კაიენის წიწაკა, იგივე ჩილის წიწაკა, კულინარიისთვის ცნობილი ყველაზე ცხარე სანელებელია.
კაიენის წიწაკა შეიცავს ვიტამინებს A, B6, K, C, რკინას, კალიუმს, მაგნიუმს, რიბოფლავინს. მდიდარია კაროტინოიდებით, პიპერიდინით, ცხიმოვანი და ეთერზეთებით. მაგრამ ჩილის წიწაკის მთავარი ღირებულება კაპსაიცინია – ის წიწაკას პიკანტურობას ანიჭებს, ებრძვის ავთვისებიან უჯრედებს და ასტიმულირებს თმის ზრდას. ხშირად გამოიყენება გაციებისა და რესპირატორული დაავადებების დროს. კაიენის წიწაკის კიდევ ერთი უნიკალური ინტელექტუალური უნარი, ის თავად განსაზღვრავს ჭურჭლის მდგომარეობას – შეკუმშული და შევიწროებული გაფართოებული გემების გაფართოება. მას აქვს სოკოს საწინააღმდეგო და ანთების საწინააღმდეგო თვისებები. დაწვრილებითი რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს ბიოტუსის ვებსაიტზე
გამოყენების რეკომენდაციები: 1 კაფსულა დღეში ან ექიმის მითითებით.
სხვა ინგრედიენტები:ჟელატინის კაფსულები (ჟელატინი, გასუფთავებული წყალი).
უფასო:სიმინდისგან , რძის პროდუქტები, წებოვანა, სოიო, სახამებელი, ხორბალი, საფუარი, ხელოვნური კონსერვანტები, საღებავები ან დამატკბობლები.
გაფრთხილება: შეინახეთ გრილ, მშრალ, მიუწვდომელ ადგილას. ბავშვები. არ გამოიყენოთ, თუ თავსახური გატეხილია ან აკლია.
საფონდო: | ||
მოხმარების ზომა: 1 კაფსულა | ||
ერთი პორციის ინგრედიენტი | %დღიური ღირებულება | |
კაიენის წიწაკა (ბოსტნეულის წიწაკა) ფხვნილი (ხილი) | 470 მგ | ** |
** ყოველდღიური მოთხოვნა დადგენილი არ არის. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე