ნეკერჩხლის სიროფი, ორგანული, სასაზღვრო ნატურალური პროდუქტები, 453 გრ
Არ არის საწყობში
Საწყობში (მთავრდება)
ნეკერჩხლის სიროფი – შაქრის ნეკერჩხლის წვენისგან დამზადებული ბუნებრივი დამატკბობელი. წარმოებისას ნეკერჩხლის სიროფი არ ექვემდებარება თერმულ დამუშავებას, მზადდება ქიმიური კომპონენტების გარეშე და არის მაღალი ხარისხის პროდუქტი. სიროფი შეიცავს: ბევრ მინერალს (რკინა, მაგნიუმი, მანგანუმი, კალციუმი, ფოსფორი, კალიუმი, ნატრიუმი, თუთია), B ვიტამინის კომპლექსი (თიამინი), ანტიოქსიდანტები (პოლიფენოლები), ფიტოჰორმონები. ნეკერჩხლის სიროფი შეიცავს შაქარს (თაფლზე ნაკლები) და ფრუქტოზას. დაბალი გლიკემიური ინდექსის გამო, ნეკერჩხლის სიროფი უსაფრთხოა დიაბეტით დაავადებულთათვის და იმ ადამიანებისთვის, რომლებიც იღებენ კალორიულ დიეტას. ნეკერჩხლის სიროფის მიღება სასარგებლოა პანკრეასის, იმუნური სისტემის და რეპროდუქციული ფუნქციის პრობლემების მქონე ადამიანებისთვის. სიროფი ხელს უშლის ათეროსკლეროზის, დიაბეტის, სიმსუქნის განვითარებას, აქვს ანტიოქსიდანტური თვისებები. სიროფი ფართოდ გამოიყენება სამზარეულოს რეცეპტებში.
სხვა ინგრედიენტები: 100% ნეკერჩხლის სიროფი. არ შეიცავს დანამატებს ან კონსერვანტებს.
სერვისი: 1 ჩაის კოვზი კოვზი | ||
| ერთი პორცია | დღიური მოთხოვნილების % |
კალორიები  ; | 15 მგ | |
კალორიები ცხიმიდან | 0 მგ | 0% |
სულ ცხიმი | 0 მგ | 0% |
გაჯერებული ცხიმები | 0 მგ | 0% |
ტრანს ცხიმი | 40 მგ | 0% |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 0 მგ | 0% |
ნახშირწყლები | 4 გ | 1% |
დიეტური ბოჭკოვანი | 0 მგ | 0% |
შაქარი | 4 გ | &ხანჯალი; |
ცილა | 0 გ |
|
ვიტამინი A |
| 0% |
ვიტამინი C |
| 0% |
კალციუმი |
| 0% |
რკინა |
| 0% |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე