Miso Soup (ორგანული), Miso-Cup, Edward & Sons, იაპონური სტილის რესტორანი, 3 პორცია
მისოს პასტა შეიძლება გამოიყენება როგორც კონსერვანტი უმი თევზის მოსამზადებლად (მისოსთან შერწყმის შემდეგ თევზის შენახვა შესაძლებელია ერთი კვირის განმავლობაში). მისგან მზადდება პიკანტური სოუსი ახალი ბოსტნეულისთვის, სოუსებისთვის. მიშოს ემატება თევზის, მოლუსკის, ზღვის მცენარეებისა და ბოსტნეულისგან მომზადებულ წვნიანს. ეს სეზონური კერძი შეიცავს უამრავ C ვიტამინს, კაროტინს და ბოჭკოს. მისოს პასტა მდიდარია ცილებით, შეიცავს ლეციტინს, გლუტამინის მჟავას, B ვიტამინებს და ბევრ მიკროორგანიზმს, რომლებიც ხელს უწყობენ საჭმლის მონელებას და არეგულირებენ ნაწლავების მუშაობას. უფრო დეტალური რჩევისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ მენეჯერს Biotus-ის ვებსაიტზე.
Edward & Sons, Miso-Cup, იაპონური რესტორნის სტილი, 3 ინდივიდუალური პორცია
მომზადების მეთოდი: დაამატეთ ერთი კონვერტის შიგთავსი 200 მლ-მდე ცხელი წყალი. აურიეთ. გემრიელად მიირთვით!
მინიშნება: სახლში მომზადებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ ორთქლზე მოხარშული ბოსტნეულის დარჩენილი წყალი გემოსა და საკვები ნივთიერებების დამატებით.
სხვა ინგრედიენტები: mიზო-სუპი რბილი პაკეტი: ორგანული მისო (წყალი, ორგანული სოია, ორგანული ბრინჯი, მარილი, საფუარი, კოჯის ობის კულტურა [Aspergillus ]), წყალი, კელპის ექსტრაქტი, ალკოჰოლი, შიიტაკე სოკოს ექსტრაქტი, საფუარი ფხვნილი , ხახვის ფხვნილი, მარილი.
სოიოს ნაჭრების პაკეტი: ტოფუ (სოიოს რძე, ბრინჯის სახამებელი, კალციუმის კარბონატი), კომბოსტო, ვაკამე ზღვის მცენარეები, ხახვი, მწვანე ხახვი.
შეიცავს სოიას.
სერვირება: 1 (25,8გრ რბილი შეფუთვა და 1,7გრ ტოფუს შეფუთვიდან) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 3 | ||
თითო პორცია | %დღიური ღირებულება* | |
კალორიები | 50 | |
კალორია ცხიმიდან | 10 | |
სულ ცხიმი | 1გ | 2% |
გაჯერებული ცხიმი | 0 გ | 0% |
ტრანს ცხიმი | 0გ |   ; |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი | 960 მგ | 40% |
სულ ნახშირწყლები | 7გრ | 2% |
დიეტური ბოჭკოვანი | <1გ | 3% |
შაქარი | 6 გ | |
ცილა | 2 გ | |
ვიტამინი A | 0% | |
ვიტამინი C | 0% | |
კალციუმი | 2% | |
რკინა | 4% | |
* ყოველდღიური მოთხოვნილება 2000 კალორიული დიეტის საფუძველზე. |
დაბრუნება შესვლის გვერდზე