მისოს წვნიანი ტოფუთი (რბილი), Annie Chun's, 169 გრ
მისოს წვნიანი ტოფუთი - ეს აზიის ერთ-ერთი თხევადი კერძია. მზადდება ახლად მოხარშული უდონ ნუდლებით მწვანე ხახვთან, ტოფუსთან და ისპანახთან ერთად. ეს უგემრიელესი მისოს ბულიონი არის კრემისებრი თეთრი მიზოს შერწყმის შედეგი მდიდარ წითელ მიოსთან და ქმნის არომატების სრულყოფილ კომბინაციას. მისო არის სოიოს ან მარცვლეულის (ან მათი თესლის) ბუნებრივი კოჯი ობის დუღილის პროდუქტი. ), რომელიც ბრინჯის თანაბარია, ეროვნული იაპონური სამზარეულოს სავალდებულო ნაწილი. მაკარონი მზადდება მოხარშული და დაქუცმაცებული სოიოსგან, მარილისა და ალაოს დამატებით (გაყვითლებული და ფერმენტირებული ქერის მარცვლები). შედეგად მიღებული ნარევი დუღდება მრავალი თვის განმავლობაში.
მისოს პასტა შეიძლება გამოვიყენოთ უმი თევზის კონსერვანტად (მისოსთან შერწყმის შემდეგ თევზის შენახვა შესაძლებელია ერთი კვირის განმავლობაში). მისგან მზადდება პიკანტური სოუსი ახალი ბოსტნეულისთვის, სოუსებისთვის. მიშოს ემატება თევზის, მოლუსკის, ზღვის მცენარეებისა და ბოსტნეულისგან მომზადებულ წვნიანს. ეს სეზონური კერძი შეიცავს უამრავ C ვიტამინს, კაროტინს და ბოჭკოს. მისოს პასტა მდიდარია ცილებით, შეიცავს ლეციტინს, გლუტამინის მჟავას, B ჯგუფის ვიტამინს და ბევრ მიკროორგანიზმს, რომლებიც ხელს უწყობენ საჭმლის მონელებას, არეგულირებენ ნაწლავების მუშაობას.
მომზადების წესი: nდაათავსეთ ლაფსი თასში და დაასხით ერთი ჭიქა ცხელი წყალი, რომ დარბილდეს; სახურავის გამოყენებით, გადაწურეთ წყალი ლაფსიდან; დაუმატეთ სუპის ფუძე და შიგთავსი ლაფშისთვის, შემდეგ დაამატეთ 1-დან 1 1/4 ჭიქა წყალი; დააფარეთ თავი თავისუფლად და გამოაცხვეთ მიკროტალღურ ტალღებში 90 წამის განმავლობაში,
დაამატეთ 1 დან 1 1/4 ჭიქა მდუღარე წყალი წვნიანისთვის, შიგთავსისთვის და ნუდლისთვის. დააფარეთ და გააჩერეთ 2 წუთი. შეიძლება მიირთვათ მიკროღუმელის გარეშე.
სხვა ინგრედიენტები: ლაფსი: ხორბლის ფქვილი, წყალი, ტაპიოკას სახამებელი, მარილი , რძემჟავა .
სუპის საფუძველი: სოიოს პასტა (წყალი, სოია, ბრინჯი, მარილი), წყალი, ლერწმის სიროფი*, ბრინჯი, ღვინო, ზღვის მცენარეების ექსტრაქტი, მარილი , საფუარის ექსტრაქტი, ხახვი *, შიიტაკე სოკოს ექსტრაქტი *.
შიგთავსი: სხალი *, ისპანახი *, მალტოდექსტრინი, ტოფუ (სოია, მაგნიუმის ქლორიდი და/ან კალციუმის ქლორიდი) *, გუარის რეზინა.
* გაუწყლოებული.
შეინახეთ ქ. გრილ, მშრალ ადგილას. მოერიდეთ მზის პირდაპირ სხივებს.
სერვირება: 1 (169გრ) | ||
სერვისი თითო კონტეინერზე: 1 | ||
B თითო პორცია | %დღიური ღირებულება* | |
კალორიები | 140 | |
ცხიმის კალორია | 10 | |
სულ ცხიმი | 1გ | 2% |
გაჯერებული ცხიმები | 0 გ | 0% |
ტრანს ცხიმი | 0 გ | |
ქოლესტერინი | 0 მგ | 0% |
ნატრიუმი კალიუმი | 990 მგ 0 მგ | 41 % 0% |
სულ ნახშირწყლები | 50გ | 17 % |
დიეტური ბოჭკოვანი | 4 გ | 16% |
შაქარი | 3 გ | |
ცილა | 8 გ | 0% |
ვიტამინი A | 2% | |
ვიტამინი C | 2% | |
კალციუმი | 6% | |
რკინა
| 6%
| |
* ყოველდღიური მოთხოვნილება 2000 კალორიული დიეტის საფუძველზე. |
მომხმარებლის კითხვები
დასვით თქვენი შეკითხვა
მომხმარებელთა მიმოხილვები
0
დაბრუნება შესვლის გვერდზე